​Vefa yemeğinde “ortak akıl” vurgusu

Ak Parti Altınordu İlçe yönetiminin Aktuğ Otel’de düzenlediği “vefa yemeğine” katılan Ak Parti Altınordu Belediye Başkan adayı Aşkın Tören bu defa partililere “ortak akıl” vurgusu ile seslendi.

info@karadenizekonomi.com / 18.02.2019

​Vefa yemeğinde “ortak akıl” vurgusu

Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Hilmi Güler, Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve Ak Parti İstanbul milletvekili MKYK üyesi Mustafa Ataç’ın da yer aldığı yemek, aynı zamanda eski ve yeni yönetim kademesini bir araya getirme amacını taşıyordu.

Yemekte “gönül belediyeciliği” vurgusu yaparak konuşmasına başlayan Tören, 92 mahalleli Altınordu’ya ortak akıl belediyeciliği getireceklerini söyledi. Tören, “her konuda değişimi ve dönüşümü başaran ülkenin bu dönüşümü Altınordu ilçesinde de hissedilecektir. Ortak akıl ile tarımdan ticarete, turizmden modern şehircilik standartlarına kadar her alanda ülke kalkınmasına Ordu olarak çok daha fazla katkı sağlayacağız. Belediyecilik hizmetlerinde sadece İmar planları ile değil gençlerin kariyer planlamasından, çalışan anne ve babaların çocukları için kreş hizmetlerine ve istihdam paketlerine kadar pek çok alanda insana dokunacağız” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar