Başkan Yılmaz''Ordu'da ekibimizin başı Numan Kurtulmuş'tur''

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ALTAŞ TV’de katıldığı canlı yayında ,”Biz nefsi bir tartışmanın içerisinde olmayız.Başbakan Yardımcısı sıfatı Ordu için kazançtır''dedi.

info@karadenizekonomi.com / 30.09.2016

Başkan Yılmaz''Ordu'da ekibimizin başı Numan Kurtulmuş'tur''

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile ilgili soruyu değerlendiren Enver Yılmaz, "Üzerimize atılan iftiralar olduğu takdirde tepkimizi göstereceğiz. Numan Bey bizim Başbakan Yardımcımızdır, siyasi büyüğümüzdür. Özü itibariyle ve çalıştığımız dönemlerde bildiğim kadarıyla bizim saygı duyduğumuz ve memleketimize katkı vereceğine inandığımız biri. Numan Beyin ismini kullanarak bize ateş etmek isteyenler oldu. Bunları dillendirmek ve gündeme getirmek Başbakan Yardımcımıza karşı farklı şekilde yanlış yaklaştığımız anlamına gelmez. Ordu'da ekibimizin başı Numan Bey'dir ve uyum içerisinde çalışmamız lazım. Son söz olarak bu konuyla ilgili şunu söylüyorum. Başbakan Yardımcımıza karşı farklı bir tavrımız yoktur. Başbakan Yardımcısı sıfatı Ordu için kazançtır. Uyumlu çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Numan Bey ile görüşmem olmadı kendisi Amerika'daydı. Gelecek hafta Ordu'ya geleceğini söyledi, bekliyoruz. Aynı partinin emektarlarıyız. Biz nefsi bir tartışmanın içerisinde olmayız. Bu işi tetikleyenler var, olacaktır. Numan Bey Ordu için değer ve biz de karşılıklı olarak birbirimize destek olmaya devam edeceğiz''dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar