Fındık Komisyoncusu Osman Çakmak CHP'den Aday Adayı

Çakmak;''Hizmet Yarışında Bende Varım''

info@karadenizekonomi.com / 20.02.2015

Fındık Komisyoncusu Osman Çakmak CHP'den Aday Adayı

Fındık sektörünün ve iş dünyasının ,Siyasetin yakından tanıdığı Uzun süre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisinde il başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği yapan fındık komisyoncu Osman Çakmak, ön seçim yapılması halinde CHP’den milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

CHP eski İl Başkan Yardımcısı, CHP yönetim kurulu üyeliği yapan, eski Ordu Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Osman Çakmak, ön seçim yapılırsa CHP’den milletvekili adayı olduğunu açıkladı. 2015 genel seçimlerinde olası üye bazında ön seçim yapıldığı takdirde milletvekilli adayı olduğunu belirten Çakmak, hizmet yarışında kendisinin de var olduğunu söyledi.


Osman Çakmak kimdir..?


Osman Çakmak, Ordu merkezde dünyaya geldi. Uluslararası nakliyat ve gümrük işleri ile de uğraşan Çakmak, bu görevinin yanı sıra fındık sektörü içerisinde birçok projelerle ulusal medyada yayın yapan ulusal gazetelerin fındık sektörüyle ilgili bölge gerçeklerini uluslararası platforma taşıyarak danışmanlık yaptı. 2010 yılında CHP Ordu İl Yönetim Kurulu üyeliğine ve il başkan yardımcılığına seçilmiştir. Milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle bu görevinden istifa ederek ayrılmıştır. Çakmak evli ve bir çocuk babasıdır. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar