Ordu'da teröre tepki etkinliği düzenlendi

Ordu Büyükşehir Kent Konseyi ​Ordu Büyükşehir meydanında, İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırılarına tepki göstermek amacıyla "Ordu teröre karşı tek ses, tek yürek" etkinliği düzenlendi..

info@karadenizekonomi.com / 24.12.2016

Ordu'da teröre tepki etkinliği düzenlendi

Ordu Büyükşehir Kent Konseyi öncülüğünde düzenlenen etkinliğe   Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu,Garnizon Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik,Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,millet vekilleri,Sivil toplum örgütleri(STK)ve çok sayıda vatandaş katıldı.Saat 13:00 da saygı duruşuyla başlayan etkinlik yüzlerce elin havaya yükselmesiyle şehir ve gaziler için okunan duayla devam etti.

Etkinlikte Kent Konseyi Başkanı  Özgür Enginyurt yaptığı açıklamada vatana ve demokrasiye sahip çıkmak adına etkinlik düzenlediklerini söyleyerek''Şehitlerimizi minnetle anıyoruz,parti ayrımı yapmadan buraya gelen birlik olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz''dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar