Enver Yılmaz, sağanak yağmurun altında işyerlerini tek tek ziyaret etti

Her gün farklı ilçede, girmedik cadde, sokak ve esnaf bırakmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, bugün de Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde ziyaretlerini sürdürdü.

info@karadenizekonomi.com / 22.02.2024

Enver Yılmaz, sağanak yağmurun altında işyerlerini tek tek ziyaret etti

Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde sağanak yağışa rağmen esnafları tek tek ziyaret eden Enver Yılmaz, vatandaşlar tarafından sevgi seli ile karşılandı.

ÇAYBAŞI VE İKİZCE'YE ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTIK

Ziyaretler hakkında açıklama yapan Yılmaz, belediye başkanlığı döneminde Çaybaşı ve İkizce ilçelerine yapılan çalışmaları hatırlatarak, “Gelirken hep beraber takip ettik. Çaybaşı-İkizce yolumuz bizim dönemimizin eseriydi. Çaybaşı'mızın hem şehir geçişi ve yapılan hizmetlerin çoğu bizim dönemimizde yapılmıştı. Şu anda İkizce'mizde de gelmiş olduğumuz yolla birlikte bu şehir geçişinin tamamı İkizce Şembolluk, Kaynartaş ve Devecik yolu dahil olmak üzere hakikaten İkizce’mizde çok hizmetlerimiz vardı. Hem çevre düzenlemesi hem buradaki tarihi alanlarımızın, çivili mescidimiz olduğu alanların düzenlenmesi olmak üzere İkizce'mizde de tarlamızda çok izimiz var” dedi.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Yılmaz, İkizce ziyaretlerinde de duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "İkizce ilçemizde de 31 Mart'tan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu soğuk havaya rağmen bizlere ilgi ve alakasını esirgemeyen hem Çaybaşılı hem İkizeli kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Sürecimiz, seçimimiz, ilimize, ilçemize, ülkemize hayırlar getirsin." diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar