Enver Yılmaz şoför esnafıyla buluştu

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu'ya adım attığı ilk günden itibaren esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 27.02.2024

Enver Yılmaz şoför esnafıyla buluştu

Altınordu ilçesinde, dolmuşçu, servisçi ve taksici esnaflarıyla bir araya gelen Yılmaz, sorunları dinleyerek not aldı.

“BİZ HEP BERABER OLDUK”

Enver Yılmaz, esnaflarla buluşmasında yaptığı açıklamada, her zaman şoför esnafının yanında olduğunu belirtti. Geçmişte şoför esnaflarına verdiği destekleri örnek gösterdi. Yılmaz açıklamasında, "Hepimiz burada büyüdük. Hepimiz burada yetiştik. 1994’ten itibaren kuruluşunuzdan bizim de mesleğe yeni başladığımız andan itibaren 2018 yılının 18 Eylül'e kadar hep şoför esnafının yanında oldum. Sözleşmelerin de yanında oldum. Fiilen dr yanlarında oldum. Hiç de ayrım yapmaksızın söylüyorum. Kamyonculardan başlamak kaydıyla servisçiler, taksiciler, minibüsçüler ve dolmuşçular dâhil olmak üzere hep sizlerle bir ve beraber olduk" dedi.

BİZ SORUNLARA HEP ÇÖZÜM ÜRETTİK

Yılmaz, çalışma prensiplerinde hep ortak aklı benimsediklerini ifade ederek, "Güvendiğimiz meslek gruplarının isteklerini doğrudan kabul etmek suretiyle çözümlerini icraya geçirmiş bir kardeşinizim.  Bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceğiz." diye konuştu.

5 YILLIK SÜREDE ORDU’NUN DURUMU HÜSRAN

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin geçmiş dönemdeki performansına da değinen Enver Yılmaz, "Ordu, son dönemde maalesef ekonomik anlamda geride kaldı. Bunun nedenlerinin en başında, Büyükşehirin 4 yıl süresince imarı kapatması oldu. İnsanlar, başka şehirlere göç etmek zorunda kaldı. 5 senelik süre içinde gelinen nokta maalesef hüsrana yol açtı." şeklinde konuştu.

SORUNUN ÇÖZÜMÜNDE İKİNCİ GÜNE İŞ KALMAYACAK

Somut çözüm önerilerini esnafın taleplerine dayandıran Enver Yılmaz, "Ne istiyoruz kardeşim? Şunu istiyoruz. Mantıklı mı mantıklı. Mevzuata uygun mu uygun. Bunu hep beraber sizle beraber karar alacağız ve uygulayacağız. İkinci gün olmayacak. Falancı gün  Adem Başkan, filancı gün komisyon toplanacak Adem Başkan deyip kafadan deklarasyonumuzu yapacağız. Süreç budur diyeceğiz. Bir beraber şekilde süreci yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

ÖLDÜĞÜMDE DAHİ MEZARIM ORDU'DA OLACAK

Enver Yılmaz, Ordu'ya olan bağlılığını vurgulayarak, "Bizim şehrimizle bir aidiyetimiz var. Tüm ailem, annem, kardeşlerim burada yaşıyor. Ben öldüğümde dahi mezarım Ordu'da olacak. Ölümümde bile Ordu'dan ayrılmayacağım."

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar