Ordu'nun O İlçesinde Doğalgaz Sevinci! Dağıtım Tesisi Tamamlandı!

Ordu’nun Kabadüz ilçesinde geçen aylarda çalışmaların başlatıldığı doğalgaz dağıtım tesisi tamamlandı.

info@karadenizekonomi.com / 27.01.2024

Ordu'nun O İlçesinde Doğalgaz Sevinci! Dağıtım Tesisi Tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, doğalgazın önemli bir yatırım olduğunu belirterek, “Çalışmalar bir bütünlük halinde devam ediyor. Bölgenin kalkınmasına da önemli bir katkı olacak. Bu bir uygarlık, inşallah kendi gazımızı bulduğumuzda da buraya bağlamış oluruz” dedi.

Başkan Güler, seçim döneminde söz verdiği yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda doğalgaz çalışmaları sahil bandını aşarak, yüksek rakımlı ilçelerden biri olan Kabadüz’e de ulaştı. İlçede geçen aylarda başlayan çalışmaları kapsamında ilk betonu dökülen doğalgaz dağıtım tesisinin inşaatı tamamlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, girişim ve çalışmaları sonrası doğalgaz yatırım programına aldırdığı Kabadüz’de inşaatı tamamlanan tesiste incelemelerde bulundu.

“Bu bir uygarlık”

Başkan Güler incelemelerin ardından yaptığı açıklama ile doğalgazın önemli bir yatırım olduğunu söyledi. Çambaşı Yaylası’ndaki otele de BOTAŞ vasıtasıyla doğalgaz ulaştırılacağını belirten Güler, “Doğalgaz büyük bir kolaylık ve büyük bir imkan. Ayrıca bölge için büyük bir ekonomi. Bakanlığımız döneminde Allah nasip etmişti; Ordu’ya, Karadeniz’e bütün illere götürmüştük. Şimdi de güzel Kabadüz ilçemize doğalgazı getiriyoruz. Ayrıca denize en yakın kayak merkezi olan Çambaşı Kayak Merkezini ve bölgede hizmet veren Wyndham Garden Doruk Oteli ziyaret ederek, her iki tesisinde doğal gaz açılışını gerçekleştirdik" diye konuştu.

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar