Dünyaca ünlü markalar Karadeniz’in en büyük mağazası Tevrat Optik’te

Ordu’da iki mağaza ile hizmet veren Tevrat Optik, dünyaca ünlü markaları bir araya getirdiği Karadeniz’in en büyük optik mağazasında, 10 yıldır kaliteli hizmeti en iyi şekilde müşterilerine sunmaya devam ediyor

info@karadenizekonomi.com / 5.12.2022

Dünyaca ünlü markalar Karadeniz’in en büyük mağazası Tevrat Optik’te

Çırak olarak girdiği sektörde 8 yıl çalıştıktan sonra kendi mağazasını açan Tevrat Optik İşletme Sahibi Optisyen Tevrat Uçar, 10 yıldır sektörün en kaliteli ürünlerini müşteri ile buluşturmaya devam ediyor.

Ordu’da iki farklı mağazada hizmet verdiklerini ifade eden Uçar, “20’li yaşlarda bu işe başladım ve belirli bir zaman geçtikten sonra optik sektörüne yatırım yapma kararı aldık. Karadeniz’in en büyük ve içerisinde bar bölümü olan tek optik mağaza. Dünya markalarının çoğunu bünyemizde bulunduruyoruz. Bu kış özellikle Prada markası, kalitesi ve modelleriyle yine büyük rağbet görüyor. Franco Vital tasarım markası da çok satılıyor. Bu marka da Ordu’da sadece yer alıyor. Gucci, Versace, Fendi gibi dünyaca ünlü markaların tamamını da müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz” dedi.

GÖZLÜK ALIRKEN BU UYARILARA DİKKAT!

Gözlük alırken dikkat edilmesi gerekenler hakkında da bilgi veren Uçar, “Öncelikle camların kalitesi, UV ve polarize özelliğinin olup olmadığı çok önemli. Sokakta satılan ya da yetkili olmayan mağazalardan asla gözlük satın alınmamalı. Bu tür durumlarda ilerleyen yaşlarda özellikle katarakt olma ihtimali çok yüksek” diye konuştu.

Uçar, doğru çerçeve seçimi konusunda da önerilerde bulunarak, “Yüz şekline göre seçim yapılmalı. Yuvarlak yüzlerde kare gözlükler, ince ve uzun yüzlerde yuvarlak gözlükler daha çok yakışıyor ve tercih ediliyor” ifadelerine yer verdi.

Pandemi sonrası görme bozukluklarında artış yaşandığını dile getiren Uçar, “Özellikle çocuklarda eve kapanmalardan kaynaklı bilgisayar, tablet ve telefon kullanım süresinin yüksek olması, göz bozukluklarının artmasına neden oldu. Uzağa görememe durumuyla alakalı yakın gözlük camı artışları hızlandı. Ailelere tavsiyem; çocukların telefon, bilgisayar gibi elektronik aletleri mümkün olduğunca az kullanmalarının sağlanması” şeklinde konuştu.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar