AİMSAD başkanlığına İsmet Toktaş seçildi

AİMSAD, 33 üye firmasının katılımıyla gerçekleştirdiği 3. Olağan Genel Kurul ile başkanlığa İsmet Toktaş’ı seçti

info@karadenizekonomi.com / 14.04.2021

AİMSAD başkanlığına İsmet Toktaş seçildi

Ağaç İşleme Makine Sanayicileri Derneği (AİMSAD), 33 üye firmasının katılımıyla gerçekleştirdiği 3. Olağan Genel Kurul ile başkanlığa İsmet Toktaş’ı seçti. AİMSAD 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan tüzük değişiklikleri kapsamında, oy birliğiyle dernek isminin değiştirilmesine karar verildi. Buna göre derneğin yeni ismi; “Ağaç İşleme Makine Sanayicileri Derneği” oldu.

‘’Türk ağaç işleme makine sektörü hak ettiği noktaya gelmiş durumda değil’’

AİMSAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Toktaş, ‘’Bildiğiniz gibi yaklaşık yedi yıldır AİMSAD Yönetim Kurulu’nda görev almaktayım. Açıkçası, yeni yönetimde çok büyük bir değişim olmadığını, aramıza genç arkadaşların katıldığını görebilirsiniz. Yapacağımız hizmetler aynı paralelde devam edecek. Geçen dönemlerde yaptığımız aktiviteleri daha hızlı bir şekilde yapmaya çalışacağız. Bildiğiniz gibi bir yıldır süren ciddi bir pandemi süreci var, bu nedenle faaliyetlerimizde sarkmalar oldu. Hedefimizdeki projeleri gerçekleştirmekte zaman zaman zorlanıyoruz. Ama yeni dönemde bunları hayata geçirmeye çalışacağız. Hepimiz aynı gemideyiz. Sektör olarak hepimiz aynı kaptan yemek yiyoruz. Hepimiz birbirimizi korumak ve büyütmek zorundayız. Türk ağaç işleme makine sektörü bence hala hak ettiği noktaya gelmiş durumda değil. İleriki dönemde, bu sorunların hepsini ortak çözümlerle, ortak pazarlama etkinlikleriyle çözüme ulaştırmaya çalışacağız. Bu üç yıllık yeni dönemde iletişimi artıracağız. Kendi dönemim için bunu sizlere taahhüt ediyorum. Komitelere gelecek olursak, Basın-Yayın ve Tanıtım ile Fuar Komitelerini tebrik etmek istiyorum. En başarılı komiteler. Ancak diğer komitelerde çok fazla etkili olamadık. Yeni komite düzenini biraz daha farklı düşünüyoruz. Onayladığımız tüzük değişikliğinin ön gördüğü gibi; komite başkanlarını artık yönetim kurulu belirleyecek. Amacımız komitelerin, yönetim kurulu ile daha iyi bir iletişim halinde olmasını sağlamak’’ şeklinde konuştu.

AİMSAD’ın yeni yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Toktaş

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yesari Yerli

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Necipoğlu

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Erol

Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kenan Arıcı

Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Dinç

Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Aksu

Yönetim Kurulu Üyesi Tijen Akoğlu

Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Mızrak

Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Altun

Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Korcan Aloğlu

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar