Gastronomi Uzmanı Aşçısıyla Ordu'nun Lezzet Adresi

Ordu Organize Sanayi Bölgesi'nde misafirlerine enfes lezzetler sunan Esnaf Lokantası, sahibi Görkem Gürsoy önderliğinde büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

info@karadenizekonomi.com / 30.10.2023

Gastronomi Uzmanı Aşçısıyla Ordu'nun Lezzet Adresi

Lokanta özellikle gastronomi alanında uzmanlaşmış aşçısıyla müşterilere benzersiz tatlar sunuyor. Sabah çorbalarından akşam ızgara çeşitlerine kadar geniş bir menü yelpazesi sunan Esnaf Lokantası, her damak zevkine hitap ediyor. Müşterilerin öğle saatlerinde yoğun ilgi gösterdiği tavuk suyu, yahni, mercimek ve ezo gelini gibi lezzetler, lokantanın popüler tercihleri arasında yer alıyor. Menüdeki çeşitlilik, Esnaf Lokantası'nı bölgedeki gastronomi deneyimleri arasında öne çıkan bir mekan haline getiriyor.

Kaliteye verdiği önemi vurgulayan Görkem Gürsoy, tüm ürünlerini en kaliteli ve taze malzemelerle hazırladıklarını belirtti. Yerel ürünleri tercih ettiklerini ve pazar alışverişlerini kendisinin gerçekleştirdiğini söyleyen Gürsoy, müşterilere sağlıklı ve lezzetli bir deneyim sunmak adına sürekli olarak kalite kontrolü yaptıklarını ifade etti.Gastronomi alanında uzman bir aşçıları olduğunu belirten Gürsoy, müşteri taleplerine duyarlılıkla yaklaşıp yemekleri sürekli olarak geliştirdiklerini dile getirirken, sosyal medyanın etkisiyle tanındıklarını ve lezzetli yemeklerinin müşterileri sürekli olarak kendilerine yönlendirdiğini ifade etti.

Ekonomik şartların etkisi altında olduklarını ancak müşterilere uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunduklarını belirten Gürsoy, bu sayede müşteri kaybı yaşamadıklarını söyledi. Esnaf Lokantası'nın müşteri kitlesinin geniş olduğunu ve sadece sanayi esnafından değil, ilçe dışından da müşteri çektiklerini belirten Gürsoy, özel siparişlere de açık olduklarını ifade etti.Son olarak, Gürsoy, gıda güvenliği ve hijyen konularına büyük önem verdiklerini ve düzenli olarak özel laboratuvarlardan gelen denetimlere tabi tutulduklarını belirtti. Hijyen ve sağlık konularında alınan tüm önlemleri titizlikle uyguladıklarını dile getiren Gürsoy, müşterileri Esnaf Lokantası'na davet etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar