Fındık sektörünün köklü firması Yavuzkan Hazel Gıda’dan büyük başarı

Yavuzkan Hazel Gıda, Türkiye’nin hızlı büyüyen 100 Şirketi yarışmasında, 2017-2019 Yıllarında % 193 büyümeleri nedeniyle büyük başarı göstererek ödüle layık görüldü.

info@karadenizekonomi.com / 11.05.2022

Fındık sektörünün köklü firması Yavuzkan Hazel Gıda’dan büyük başarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye Ekonomi Politikaları Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde, Vodafone Business sponsorluğunda gerçekleştirilen Türkiye 100 Programı yani Türkiye’nin hızlı büyüyen 100 Şirketi yarışmasında 2017-2019 Yıllarında % 193 büyümeleri nedeniyle ödüle layık görülürken firmanın kurucusu  Kenan Yavuz’un vefatı nedeniyle ödülü takdim edilememişti.

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, Yavuzkan Hazel Gıda’nın ödülünü iş insanı Kenan Yavuz’un mahdumları Mahmut Can ve Cihangir Yavuz’a takdim etti.

Hamza Bölük yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Borsamızın Üyesi Yavuzkan Hazel Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin Kurucusu çok yakın zamanda kaybettiğimiz değerli iş insanı Kenan Yavuz’un mahdumları Mahmut Can ve Cihangir Yavuz’a, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye Ekonomi Politikaları Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde, Vodafone Business sponsorluğunda gerçekleştirilen Türkiye 100 Programı yani Türkiye’nin hızlı büyüyen 100 Şirketi yarışmasında, 2017-2019 Yıllarında % 193 büyümeleri nedeniyle babalarının kayıpları nedeniyle iletemediğimiz ödüllerini takdim ettik.

Sektörümüzün öncü kuruluşu olan Yavuzkan firmasının kurucusu rahmetli Kenan Yavuz’a, böyle bir tesisi Giresun’da öncü yapma gayretinde bulundukları için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kıymetli evlatları Mahmut Can ve Cihangir Yavuz’a da çalışma hayatlarında mufavvakiyetler ve başarılarının artarak devamını diliyoruz. Tüm Yavuzkan ailesini bu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Yolları açık olsun. İnşallah İlimize ve bölgemize daha büyük tesisler kazandırarak Giresun Ekonomisini daha üst seviyelere taşıma hedeflerine ulaşmalarını diliyoruz.”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar