Karimex Fındık İşletmeleri tarihinde bir ilk

Dünya çapında üç prestijli fuara aynı anda katılarak Türk fındığını tanıttık. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE), Food and Hotel China (FHC) Fuarı ve Sial Jakarta'da aynı anda Türk fındığını temsil etmek, bizim için unutulmaz bir anlam taşıyor.

info@karadenizekonomi.com / 10.11.2023

Karimex Fındık İşletmeleri tarihinde bir ilk

CIIE: Türk Fındığını Çin'in Kalbine taşıdık!

Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nda, Türk fındığını Çin'in kalbine taşıdık. Karimex kalitesini ve Türk fındığının eşsiz lezzetini, CIIE ziyaretçileriyle buluşturduk. Fuar boyunca Çinli dostlarımızın standımıza ilgisi harikaydı Türk fındığını, bu devasa pazarda daha fazla müşteriye ulaştırmayı hedefliyoruz. 

FHC: Türk Fındığının Lezzeti Damaklarda Kalacak!

Food and Hotel China Fuarı'nda, Türk fındığının lezzetini damaklarda bırakacak bir deneyim sunduk. Karimex damgasıyla Türk fındığı, FHC ziyaretçileri tarafından keşfedildi. Türk fındığını, bu özel fuar kapsamında bir lezzet şölenine dönüştürdük ve Uzak Doğu Asya'da yeni konaklama tesislerinde görmek için sabırsızlanıyoruz. 

Sial Jakarta: Güneydoğu Asya'yı Türk Fındığıyla Buluşturuyoruz!

Yine bugün başlayan Sial Jakarta Fuarı'nda, Güneydoğu Asya pazarını Türk fındığıyla tanıştırıyoruz. Karimex güvencesiyle Türk fındığı, bölgedeki tüketicilere sunularak, Türk fındığının bu bölgede tanınmasına katkı sağladık. Güneydoğu Asya, Türk fındığının eşsiz tadını keşfetmeye hazır! 

Aynı anda üç fuara katılıp harika sonuçlar aldık. Karimex Fındık İşletmeleri İhracat ekibi ve diğer birimlerimizin katkıları ile harika bir Kasım geçirdik. Aralık ayında ise yine çok önemli iki fuara katılarak 2023 sezonunu tamamlayacağız. Aralık ayında FoodAfrica 2023 Mısır ve SiaL Hindistan 2023 fuarlarına katılacağız. 

Bu fuarlarda ihtiyacımız olan enerjiyi muhteşem Türk Fındıklarından alıyor, Gelecek nesillere fındığın bolluğunu, bereketini bırakmak için çalışıyoruz!

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar