Kasımpaşa Spor Kulübünün yeni Sponsorları Rent Go ve Otomobilen Oldu

Araç kiralama sektörünün yüzde 100 yerli markası Rent Go, Kasımpaşa Spor Kulübü’nün Resmi Araç Kiralama Sponsoru olduğunu duyurdu. Yeni yapılan bu anlaşma kapsamında 2021-2022, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında Kasımpaşa Spor Kulübü antrenman ve maç formaları Rent Go logosunu taşıyacak. 

info@karadenizekonomi.com / 14.09.2021

Kasımpaşa Spor Kulübünün yeni Sponsorları Rent Go ve Otomobilen Oldu

Ticaret hayatında 100 yılı aşkın deneyimi olan Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Tuna ile Türk Futbolu’nun 100 Yıllık Çınarı Kasımpaşa Spor Kulübü Genel Müdürü İbrahim Yıldız Kemerburgaz tesislerinde bir araya gelerek sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Sporun tüm dallarının Tunalar Topluluğu için önemine değinen Tuna, böyle köklü bir kuruma destek olmaktan çok memnun olduklarını belirtti. Sponsorlukları sadece markanın yaygın gösterimi olarak görmediklerini belirten Tuna bu kapsamda hem Kasımpaşa Spor Kulübü taraftarları hem de tüm çalışanlarını kapsayan çeşitli işbirliklerine de imza atacaklarının haberini verdi ve “Araç kiralama markamız Rent Go ve ikinci el araç satış markamız Otomobilen ile ilgili olarak bu camiaya yönelik çok avantajlı kampanyalarımızı da duyuracağız dedi.”

İmza töreninde konuşan İbrahim Yıldız ise bu yeni anlaşma ile ilgili şu görüşlerini şu şekilde özetledi:

Türkiye’nin köklü kurumlarından Tunalar Topluluğu’nun Rent Go ve Otomobilen markaları ile kulübümüze yapmış olduğu bu katkı bizim için de çok önemli. Özellikle de tüm dünyayı hem maddi hem manevi olarak sarsan pandemi döneminde spora yapılan bu tip katkıların ayrıca takdire şayan olduğuna inanıyorum. Bu anlaşma sayesinde hem kulübümüz, hem taraftarımız, hem de çalışanlarımız için avantajlı fırsatlar sunacağız. Sayın Mehmet Can Tuna’ya kulübümüze ve Türk Futbolu’na yaptığı katkılar için teşekkür ediyorum.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar