ÖLÜ BALIKLARIN YENMESİ TEHLİKE SAÇIYOR

Balık ölümlerinin nedeni henüz belli değil..

info@karadenizekonomi.com / 23.06.2015

ÖLÜ BALIKLARIN YENMESİ TEHLİKE SAÇIYOR

Perşembe yaylasındaki balıklar ölüyor. Doğa harikası menderesleriyle ünlü Aybastı’nın Perşembe Yaylası’nda bulunan göletteki balık ölümleri tedirginlik yaratırken, ölü balıkların yenmesi ise insan hayatını tehlikeye sokuyor.

Perşembe Yaylası Gölet kenarı ölü balıklarla doldu taştı. Ordu’nun Aybastı İlçesinde bulunan menderesleri ile ünlü doğa harikası Perşembe Yaylası göletinde balıklar bir bir ölüyor..

Balık ölümlerinin nedeni henüz belli olmamakla beraber yetkilerden de henüz bir açıklama gelmedi. Vatandaşların gölet kenarındaki ölü balıkları toplayıp pişirmek üzere evlere götürmeleri de olası bir zehirlenmeyi beraberinde getireceği içten bile değil..

Yaylada yaşayan vatandaşlar durumu yetkilere haber verdiklerini ancak hiç bir sonuç alamadıklarını söylediler. Durumun normal bir durum olmadığını söyleyen vatandaşlar, ölü balıkların yenmesinin insan hayatını tehlikeye attığını belirtirlerken, yetkilerin bir an önce duruma müdahale etmesini söylüyorlar.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar