Bayraktar: Fiskobirlik'in borcu varken ortalıkta yoklardı

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar,2007’de Fiskobirlik’i 140 milyon lira borçla aldıklarında kimsenin kurumun adını ağzına almadığını belirterek, ”Bugün gelinen noktada borcu olmayan ve yükselişte bir kurum var. Şimdi FKB’nin başına biz gelelimin kavgasını yapıyorlar” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 18.02.2021

Bayraktar: Fiskobirlik'in borcu varken ortalıkta yoklardı

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Ordu’dan yayın yapan bir TV’nin programında açıklamalarda bulundu. Bayraktar, kendisi ve FKB ile ilgili kamuoyunda söylenen iddialara yönelik, “Asıl bütün kavga 2007 yılında 140 milyon lira borçla aldığımız Fiskobirlik bugün borçsuz ve yükselişte biz niye bu kurumun başında değiliz, biz niye idare etmiyoruz, batı bölgesinden bir kişi niye kurumun başında kavgasıdır. Hem fındık alımında, hem de mamul madde üretiminde geçen yılı geçtik. Pandemiye rağmen çalışma süremizi artırdık. Bu yıl Giresun, Ordu ve Sakarya'da toplamda 24 milyon liralık yatırım yapmışız. Şu anda kar ediyoruz. Şimdi ortada kar eden borcu olmayan ve her gün yükselişte olan bir Fiskobirlik var. Burada batıdan bir insan niye var diyorlar. Bu insanlar Fiskobirlik’in borcu varken ortalıkta yoklardı. Bizi eleştirenler samimi değiller.” açıklamalarında bulundu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar