Kaya: İlk defa böyle dolu bir fındık görüyorum.

2020 hasat etkinliğine katılan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, 40 yıllık fındık üreticisi olmasına rağmen ilk kez böylesine çotanaklara sahip bir bahçe gördüğünü belirtti.

info@karadenizekonomi.com / 14.08.2020

Kaya: İlk defa böyle dolu bir fındık görüyorum.

2020 hasat etkinliğine katılan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, yaklaşık 3 dönümlük bahçeyi gezerek, 40 yıllık fındık üreticisi olmasına rağmen ilk kez böylesine çotanaklara sahip bir bahçe gördüğünü belirtti.

Kendisinin de fındık üreticisi olduğunu dile getiren Kaya, ‘’Çocukluğumdan beri fındık bahçelerinde koşturmuş, fındık toplamış, her aşamasında emek vermiş biriyim. 40 yılı aşkın bir fındık üreticisiyim ama ilk defa böyle güzel ve özel bir bahçede bulundum. İlk defa böyle dolu bir fındık görüyorum. Emek verenleri, örnek olanları kutluyorum. Gerçekten çok önemli bir iş. Umut ediyorum ki bu güzel çalışma bütün Trabzon’a ve Karadeniz’e yayılır’’ diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar