Eşsiz bir tatil için rotanız; Magic Grup Çambaşı Doğa Tesisleri

Kışın kayak severlere, yazın yayla ve doğaseverlere yüksek kalitede hizmet veren Magic Grup Çambaşı Doğa Tesisleri; 12 bungalovu, 4 restoranı, kızak pisti, sosyal yaşam alanları ve yatırımı devam eden 34 odalı oteli ile misafirlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunuyor.

info@karadenizekonomi.com / 3.09.2022

Eşsiz bir tatil için rotanız; Magic Grup Çambaşı Doğa Tesisleri

Magic Group Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Hacıbekiroğlu; “Yaz döneminde ATV yayla turları, jeep safari turları ile Çambaşı’nın görülmesi gereken yerlerini gezebiliyor misafirlerimiz. Zipline aktivitemiz, doğa yürüyüşlerimiz, at turlarımız, zorb ball gibi çok keyifli aktivitelerimiz var” ifadelerine yer veriyor.

“KALBİM ÇAMBAŞI’NDA”

Çambaşı Doğa Tesisleri’nin 12 ay süreyle hizmet verdiğini ifade eden Magic Group Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Hacıbekiroğlu, Türkiye’den ve dünyanın her noktasından kayak ve doğasever sporcuları ağırladıklarını belirterek, “Müşterilerimizin bizi tercih etmesinin nedeni, Çambaşı yaylasının başlı başına birçok özelliğinin olması. Doğası ve havasıyla özellikle de kışın kar kalitesiyle Türkiye’deki diğer kayak merkezlerinden, yaylalarından ayrılıyor. Misafirlerimiz buraya geldiklerinde, tek bir tesis içinde her imkânı bulabiliyor. Bizim sloganımız “Kalbim Çambaşı’nda” gerçekten de gelen herkesi büyüleyen bir yayla olduğu için, insanlar döndüklerinde Çambaşı’nı anlatırken ‘Kalbimi bıraktım’ diyor. Bunun yanı sıra özellikle kışın kayak pistleriyle ön plana çıkan tesisimizde, yayladaki kristal kar kalitesi ve dünyada sadece Alpler’de bulunan kayak merkezi içinde konaklama imkânının da olması müşterilerimizin bizi tercih etme nedenlerinden. Pist içinde kayak sporunu yapıp direkt evlerine girebiliyorlar. Şu anda kış rezervasyonlarımızın çoğu doldu” diyor.

 

DEV FUARDA ÇAMBAŞI DOĞA TESİSLERİ’NE BÜYÜK İLGİ

 

9-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Orta Doğu’nun en büyük seyahat ve turizm fuarı olan Arabian Travel Market’te (ATM) Çambaşı Doğa Tesisleri standı da büyük ilgi görmeyi başardı. 62 ülkeden 1300’ün üzerinde firmanın katılım sağladığı fuara, Türkiye’den 10 firma yer alırken, en fazla ilgi gören stantların başında Çambaşı Doğa Tesisleri Kayak Merkezi’nin geldiğini ifade eden Magic Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alkan Bayraktar, Çambaşı’nın dört mevsim yeni nesil turizmin adresi olması için doğru yerde, doğru tanıtımın yapılmasının önemine vurgu yaparak bu tarz fuar ve organizasyonlarda yer almaya devam edeceklerini belirtiyor.

“ÇAMBAŞI’NIN TANITILMASI ADINA ÖNEMLİ BİR FUARDI”

Fuarın kendileri adına oldukça verimli geçtiğine vurgu yapan Bayraktar, şu ifadelere yer veriyor: “Fuar, bizim için çok verimliydi. Çambaşı, Türkiye’nin en iyi kar kalitesine sahip yaylası. Biz Çambaşı Doğa Tesisleri olarak yılın 6 ayı kar yağan Çambaşı’nda; hizmette, etkinlikte ve spor aktivitelerinde sınır tanımıyoruz. Diğer 6 ayda da yaz etkinliklerimizle misafirlerimizi ağırlıyoruz. Gelen herkesin hayran kaldığı, Çambaşı’ndan dönerken ‘Kalbimi Bıraktım’ diye nitelendirdiği eşsiz bir tesisiz. Mükemmel bir coğrafyadayız. Ordu'nun ve Çambaşı’nın tanıtılması adına önemli bir fuardı. Türkiye’nin en büyük iki tur firmasıyla irtibattayız.”

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar