Harika bir tatilin adresi; Hasan Bey Otel

Ordu’nun Ünye ilçesinde misafirlerine harika bir tatil deneyimi yaşatmak isteyen Hasan Bey Otel, deneyimli kadrosu ile ziyaretçilerini bekliyor.

info@karadenizekonomi.com / 8.08.2022

Harika bir tatilin adresi; Hasan Bey Otel

Yılın her döneminde hizmet veren Hasan Bey Otel, yüksek hizmet kalitesi ve deneyimli kadrosu ile misafirlerine unutulmaz bir tatil dönemi vadediyor.

2003 yılından beri görevini sürdüren Otel Müdürü Erdi Yurt, “Otelimizde ön plana çıkan hizmetlerimizden ilki aile hizmeti vermemiz. Müşterilerimize dikkat ediyoruz. Kadınlara ayrı, erkeklere ayrı, ailelere ayrı alanlarda hizmet veriyoruz. Çocuklar için ise öğretmenlerinin gözetiminde salonlarımız yer alıyor” dedi.

DENEYİMLİ EKİP

Yurt, tesisin 7 milyon TL’nin üzerinde yatırımla gerçekleştiğini belirterek, “Düğün, nişan, kına, bekârlığa veda, after parti olmak üzere tüm etkinlikleri yapıyoruz. 155 masa ve 1300 kişilik oturma alanımız yer alıyor. 32 kişilik ekibimizle tüm yıl boyu hizmet vererek, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya büyük özen gösteriyoruz” ifadelerine yer verdi.
 

TALEP YOĞUN

Yaz mevsiminde %100’e varan doluluk oranı ile hizmet verdiklerini dile getiren Yurt, “Kışın %40-%60 civarı doluluk oranımız mevcut. Karadeniz Bölgesi fazla yağış aldığı için kış döneminde daha çok şirket misafirlerimize hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Sektörün kalifiye eleman bulmakta güçlük çektiğini belirten Yurt, “Son zamanlarda kalifiye eleman sıkıntısını biz de yaşıyoruz. İnsanlar farklı meslek ve sektörlere yöneldi. Turizm bu bölgede biraz zor. Turizm sezonunda insanlar, çalışmak için başka bölgelere gidiyor” dedi.

 

“KARADENİZ GELECEK VADEDİYOR”

Karadeniz turizmi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Yurt, “Bölgemizin yeşil bitki örtüsü olarak çok büyük bir avantajı var ama bunu kullanamıyoruz. Kullanmamız için biraz daha tanıtım yapılması lazım. Karadeniz, turizm anlamında gelecek vadediyor. Bununla birlikte, iklim değişikliği bizi çok etkiliyor. Yazın sezon zaten 2 ay. Onun da 10 günü yağmurlu geçiyor. Maalesef misafirlerimiz bundan huzursuz oluyor. Deniz ve plaj için geliyorlar” ifadelerine yer verdi.

 

SONER ÖZDEMİR

KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar