Vamostra: Niş Eventlerle A Plus Müşterilere Özel Tur Şirketi

Türkiye turizm sektörüne farklı bir soluk getiren Vamostra, niş turlar ve A plus müşterilere hitap eden özel organizasyonlar düzenleyen bir tur şirketi olarak faaliyet gösteriyor. Şirketin Kurucu Ortağı Murathan Hacıbekiroğlu,  Vamostra'nın hikayesini ve farklı turizm anlayışını anlattı.

info@karadenizekonomi.com / 31.07.2023

Vamostra: Niş Eventlerle A Plus Müşterilere Özel Tur Şirketi

Hacıbekiroğlu, uzun yıllardır otelci ve restorancı olarak hizmet verdikleri Ordu Çambaşı Doğa Tesisleri'nde düzenledikleri organizasyonlarla turizm sektörüne adım attıklarını belirtti. Daha sonra Türkiye'de büyük bir grubunun liderliğini üstlenen Serhat Karaboyun ile ortaklık kurarak Vamostra'yı hayata geçirdiklerini söyleyen Hacıbekiroğlu, "Bizimle Her Yere Gelin" anlamına gelen Vamostra ismini tercih ettiklerini ifade etti.

GASTRONOMİDEN BUZUL TURLARINA: VAMOSTRA'NIN GENİŞ TUR SEÇENEKLERİ

Vamostra'nın turları hakkında bilgi veren Hacıbekiroğlu, şirketin özellikle niş eventler ve VIP turlar düzenlediğini vurguladı. Gastronomi turlarından buzul turlarına, ada turlarından kamplara kadar geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini dile getirdi. Tur rehberlerinin en az 3 dilde uzman ve deneyimli olduğunu belirten Hacıbekiroğlu, her gruba özel olarak 1 veya 2 rehberin tatil boyunca A'dan Z'ye hizmet verdiğini söyledi.

Ayrıca, Vamostra'nın özel şirket etkinlikleri, baba-oğul kampları, anne-kız kampları, aile kampları, gençlik kampları ve spor kampları gibi birçok farklı organizasyon sunduğunu aktaran Hacıbekiroğlu, turların tam bir VIP ve konsept deneyimi yaşattığını belirtti.

Ağustos ayında Bozcaada turuyla faaliyetlerine başlayacaklarını aktaran Hacıbekiroğlu, tamamen VİP ve konsept bir tur düzenlediklerini ve müşterilere unutulmaz anlar yaşatacaklarını belirtti. Şirketin öncelikli olarak kendi ülkesine ağırlık verdiğini ve gidilen her yerde ekonominin desteklendiğini vurgulayan Hacıbekiroğlu, Vamostra'nın A plus müşterilere özel deneyimler sunarak turizm sektörüne katkı sağladığını sözlerine ekledi.

Yaren kaya

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar