Akamoy’da Kalender dönemi

20 yılı aşkın tecrübesiyle birçok ulusal ve uluslararası otelde üst düzey yöneticilik yapmış olan Ersin Kalender, şimdide Ordu Boztepe’de bulunan Akamoy Hotel’in işletmeciliğini üstlendi.

info@karadenizekonomi.com / 4.05.2021

Akamoy’da Kalender dönemi

Turizm – otelcilik sektöründe bilgi ve birikimini misafirlere sunacağını ifade eden Kalender, ‘’Akamoy Hotel Ordu ile aşina olduğumuz üst düzey hizmet standardını, doğayla iç içe, tamamen deniz ve şehir manzarasına hakim, kocaman ve yemyeşil bir bahçeye sahip, hayvan dostu butik bir konseptte misafirlerimize sunacağız. Otelin yatırımcıları Volkan ve Çiğdem Aydın çok yakın dostlarım. Gerçekten büyük emeklerle harika bir tesis ortaya çıkarıp bugüne kadar verdikleri hizmetle bir marka oluşturmayı başarmışlar. Şimdi bu bayrağı hep beraber daha yukarıya taşıyacağız. Ordu’da yarım kalan bir hikayemiz vardı. Gördüm ki bıraktığımız gibi duruyor. Bu hikayeyi tamamlamaya geliyoruz. Bu destek yeni bir başlangıç için çok önemliydi. Bundan sonraki süreçte hep birlikte şehri turizm anlamında hak ettiği yerlere ulaştıracağımıza inanıyorum. Tüm dostlarımızı Ordu Boztepe’de bulunan otelimize bekliyoruz’’ dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar