Türkiye – Rusya arası uçuşlar 1 Ağustos’ta başlıyor

Rusya Başbakan Yardımcısı Golikova, coronavirüs nedeniyle durdurulan Türkiye uçuşlarının 1 Ağustos’ta başlayacağını duyurdu.

info@karadenizekonomi.com / 25.07.2020

Türkiye – Rusya arası uçuşlar 1 Ağustos’ta başlıyor

Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, başkent Moskova’da hükümet yetkilileriyle video konferans yoluyla gerçekleştirdiği toplantıda coronavirüs nedeniyle durdurulan uluslararası uçuşların 1 Ağustos itibarıyla tekrar başlayacağını duyurdu.

Uçuşların başlayacağı ülkeler arasında Türkiye’nin de bulunduğuna işaret eden Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, ‘’Türkiye ile de karşılıklı uçuşlar 1 Ağustos’ta başlayacak. Rusya’dan uçuşlar 1 Ağustos itibarıyla İstanbul ve Ankara’ya, 10 Ağustos itibarıyla Antalya, Dalaman ve Bodrum’a yapılmaya başlayacak. Bugün sadece üç ülkeden bahsedebiliyoruz. Neden bu ülkeler? Çünkü uçuşların başlamasıyla Rusya’da yeni COVID-19 vakalarına neden olmaması için çok dikkatliyiz’’ diye konuştu.

Türkiye, geçen yıl ağırladığı yaklaşık 7 milyon Rus turistle, Rus vatandaşlarının en çok ziyaret ettiği ülkeler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar