Yasaktan sonra eğlence zirvede

Çambaşı Doğa Tesisi’ni 18 yıllığına kiralayan Magic Group, her ne kadar pandemi şartları devam etse de sezona hazır. Tesiste, eğlenceli aktiviteler için kar motoru ve ATV turları mevcut. Yasaklar kalktıktan sonra DJ performanslarının olacağını, yeme-içme ve tuvalet sıkıntılarının çözüldüğünü anlatan Magic Group Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Hacıbekiroğlu, önümüzdeki yıllarda bungalovların kapasitesinin arttırılacağını kaydetti.

info@karadenizekonomi.com / 2.02.2021

Yasaktan sonra eğlence zirvede

Ülkemizde denize ve havaalanına en yakın kış sporları merkezi olma özelliğine sahip olan iki bin metre rakımlı Çambaşı, eşsiz güzellikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Son yıllarda yeme-içme ve tuvalet sıkıntılarını çözdüklerini dile getiren Magic Group Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Hacıbekiroğlu, “Bu sene üç restoran, beş satış büfesi ve bir adet zirvede restoran yaptık. Zirvedeki restoran önümüzdeki sene faaliyete girecek. Tuvalet sayımızı 65’e çıkardık. Yaklaşık 100 metre uzunluğunda yürüyen bant koyduk ve genişliği 100 metre olan kızak pistimiz mevcut. 11 adet pistimiz, iki adet telesiyej, kar motoru ve ATV turlarımız var. Kimse kayak bilmiyorum diye düşünmesin, burada eğitimde alabilirler. Şu an 12 adet bungalovumuz, 12 odalı da bir otelimiz mevcut. Özellikle yasaklar kalktıktan sonra DJ performanslarımız olacak. Çok eğlenceli bir aktivite olan snow tube getirdik. Yarış tarzında etkinlikleri de birkaç sene içerisinde yapmayı düşünüyoruz. Kısaca buraya tam bir kayak merkezi haline getirip, dünya standartlarında hizmet vermeyi hedefliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini ve hemen akabinde önümüzdeki sene 18 adet daha bungalov yapacaklarını belirten Hacıbekiroğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Var olanlara ek bir restoran daha yapmayı düşünüyoruz. Bungalovlara ilgi oldukça büyük, bu bizi çok mutlu ediyor. Biz de elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz. Rezervasyon yaptırmak isteyen müşterilerimiz için kaparo sistemiyle çalıştığımızın altını çizmek isterim. Sistemimiz 24 saat içerisinde ödemesi alınmayan odayı otomatik olarak boşa atıyor. O yüzden herkesin asıl rezervasyonlarını oluşturması gerekiyor.”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar