Yüzde 90 doluluk

Ramada Resort By Wyndham Ünye Operasyon ve Satış Müdürü Zafer Arslantürk, misafirlerinin aradığı her şeyi büyük bir memnuniyetle yerine getirmekten gurur duyduklarını ifade etti.

info@karadenizekonomi.com / 7.09.2022

Yüzde 90 doluluk

Ramada Resort By Wyndham Ünye Operasyon ve Satış Müdürü Zafer Arslantürk, “Uluslararası turizm, kültür turizmi, sağlık turizmi, tatil turizm gibi çeşitli taleplere karşılık vermekteyiz. Çatı markamız olan Wyndham Hotels bünyesinde, Ramada Resort Ünye olarak misafir memnuniyeti odaklı 5 yıldızlı hizmet veriyoruz” dedi.

Arslantürk, “Ramada Resort By Wyndham Ünye Hotel olarak bölgede 2017 yılından bu yana uluslararası turizm, kültür turizmi, sağlık turizmi, tatil turizm gibi çeşitli taleplere karşılık vermekteyiz. Çatı markamız olan Wyndham Hotels bünyesinde, Ramada Resort Ünye olarak misafir memnuniyeti odaklı 5 yıldızlı hizmet vermekteyiz. Otelimizde 60 metrekarelik 8 adet VIP süit, 26 metrekarelik 129 adet standart oda olmak üzere toplamda 137 odamız mevcut. Tabi bu noktada Ramada gibi kurumsal bir markayı Ünye’mize kazandıran kıymetli yatırımcımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“ÜNYE’YE YABANCI TURİST İLGİSİ BÜYÜYOR”

“Resort konseptinde bir otel olduğumuz için, çevre birçok ilden tatilci ailelerimizi otelimizde ağırlamaktayız” diyen Arslantürk, “2022 yılı yüksek sezona tedirgin başlasak da geçirmiş olduğumuz temmuz ve ağustos ayına baktığımız da doluluk oranlarımızın %85-90 arasında gerçekleşmiş olması bizleri sevindiriyor. Bununla birlikte bu süreçte yurt dışından gelen yabancı misafirlerimizi gecelemeleri 1000’in üzerine çıkarttığımız için ayrı bir heyecan yaşamaktayız” diye konuştu.

207 RAMADA OTEL İÇİNDE İLK SIRADA

Arslantürk, önceliklilerinin misafirlerinin memnuniyeti olduğunu dile getirerek, şu ifadelere yer verdi: “2021 yılını misafir memnuniyeti noktasından gerçekleştirilen anketler neticesinde EMEA bölgesinde (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) 207 Ramada Otel içerisinde 1. olarak kapattık. Yine 2022 yılında bu başarı değerli ekip arkadaşlarımız ile birlikte devam ettiriyoruz. Hedeflerimiz çok büyük. Bölgeyi özellikle dış pazar misafirlerimiz için cazibe noktası haline getirmek istiyoruz. Bunu başarmak için yatırımcımız, yönetimimiz ve değerli ekip arkadaşlarımız ile birlikte birikimlerimizi kullanarak planlar yapıyoruz. Bu süreci en kısa süreye indirmek adına çalışıyoruz. Büyük resme baktığımızda pandemi sürecinde yorgun düşen sektörümüz bu sene itibariyle toparlandığını söyleyebiliriz. 2023 yılının bu seneden daha iyi olacağı aşikâr. Hedefimiz her yıl olduğu gibi planlamış olduğumuz bütçelerin ve doluluk oranlarının üstünü çıkmak. Bu doğrultuda turizm sektöründe bulunan tüm işletmelere başarılar ve bol kazançlı sezonlar diliyorum.”

 

ASEL GÜRSOY

KARADENİZ EKONOMİ

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar