En uygun fiyatlara en kaliteli hizmet; Goza Kuyumculuk

Goza Kuyumculuk İşletme Sahibi Kemalettin Marangoz, 7 yıllık sektör deneyimini Sırrı Paşa Caddesi’nde hizmete sunduğu mağazası ile taçlandırdı. Marangoz, “Ağırlıklı olarak altın, pırlanta ve saat üzerine satış yapıyoruz. En uygun fiyatlarla en kaliteli ürünleri Ordu halkına sunuyoruz” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 12.09.2022

En uygun fiyatlara en kaliteli hizmet; Goza Kuyumculuk

Kemalettin Marangoz, eşi Duygu Marangoz ile birlikte kurdukları Goza Kuyumculuk ile Ordululara en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyor.

Trendyol, Çiçek Sepeti, Hepsi Burada, N11 gibi Türkiye’nin en etkin e-ticaret sistemlerinde de ticari faaliyetlerini sürdüren Goza Altın ve Mücevher Mağazası, Ordululara hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.

 

7 YILLIK SEKTÖR DENEYİMİ

Mağazanın kuruluş süreci hakkında bilgilendirmelerde bulunan Marangoz, “Biz 7 yıldır kuyumculuk sektörünün içerisindeyiz. Ofis ortamından mağaza ortamına 9 aydır geçtik. Mağazaya geçmemizin nedeni sadece internet satışlarımızı mağazada parakende olarak sürdürmek için. 190 m2’lik bir alanda, Ordu’nun Sırrı Paşa Caddesi’nde (eski Fidangör) faaliyete geçtik. 2023 yılı içerisinde 60 m2 ve 250 m2’lik 2 mağaza daha ordu ilimizde faaliyete geçireceğiz. Tüm Türkiye’de hizmet sunan 28 atölye ile çalışmaktayız. Ağırlıklı olarak altın, pırlanta ve saat üzerine satış yapmaktayız. En uygun fiyatlarla en kaliteli ürünleri ordu halkına sunuyoruz” dedi.

“ALTIN HİÇBİR ZAMAN DEĞERİNİ YİTİRMEZ”

Altının her zaman güvenilir bir yatırım aracı olduğunu belirten Marangoz, “Altın, hiçbir zaman Türkiye’de değerini kaybetmez. Halkımızın ilgisi çok fazla. Halkımız altını hem kullanmayı seviyor hem de uzun vadede iyi bir yatırım aracı olarak görüyor. Bizler de onlara hizmet etmek için buradayız. Güncel ürünlerimizi görebilmek için müşterilerimiz instagramda gozajewellery sayfasını takip edebilirler” dedi.

 

YAREN KAYA

KARADENİZ EKONOMİ

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar