ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN İFTAR SOFRALARINA GÜNLÜK 10.000 SICAK YEMEK İKRAMI

Altınordu Belediyesi, sayısız güzelliklerin yaşandığı müstesna bir zaman dilimi olan rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan coşkusunu önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de paylaşma ve dayanışma ile Altınordu'nun her köşesine, her haneye ve her gönle taşıyor. Altınordu, paylaşma yardımlaşma ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan ayında günlük 10.000 kişiye iftar yemeği verecek.

info@karadenizekonomi.com / 4.04.2022

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN İFTAR SOFRALARINA GÜNLÜK 10.000 SICAK YEMEK İKRAMI

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Altınordu Belediyesi hem merkezde hem kırsalda 92 mahallede kentin dört bir yanında iftarlık sıcak yemek ikramı gerçekleştirdi.

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde "paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu" parolasıyla her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da günlük 10.000 kişiye sıcak yemek ikramı ile iftar sofralarını bereketlendiren Altınordu Belediyesi, paylaşmanın bereketini dayanışmanın ve kardeşliğin faziletini Altınordu’da doyasıya yaşatıyor.

KENT MERKEZİNDE 15 GÖNÜL NOKTASINDAN HEMŞEHRİLERİMİZİN İFTAR SOFRALARINA

Altınordu Belediyesi Ramazan ayı boyunca günlük 10.000 iftarlık sıcak yemek ikramında bulunacak. Şehir merkezinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar başta olmak üzere görevi başında olan kamu personelleri ve talep edenlere iftarlık sıcak yemek dağıtımı için 15 gönül noktası oluşturuldu.

Günlük 10.000 kişinin iftar sofralarına ulaştıracağı sıcak yemek ikramı ile birlikte Altınordu’luların paylaşma ve kardeşlik elini de taşıyacak olan Altınordu Belediyesi dayanışma ve paylaşma seferberliği ile Altınordu’da gönülleri birleştirecek ve her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da iftar sofralarının bereketini ve sevincini tüm şehre yayacak.

70 KIRSAL MAHALLEDE HANE HANE SICAK YEMEK İKRAMI

Sıcak yemek ikramları merkezde oluşturulan 15 gönül noktası dışında, bizzat gelmeyecek durumda olan yaşlılar, hastalar ve engelliler başta olmak üzere dezavantajlı gruplardan talep edenlere ise belediye ekiplerince bizzat kapılarında teslim ediliyor.

Ayrıca 70 kırsal mahallede de ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ikramlarını kapı kapı hane hane ulaştıran Altınordu Belediyesi ekipleri iftar sofralarını bereketlendiriyor. Bir yandan sıcak yemek ikramlarını bir yandan temel gıda maddelerinden oluşan dayanışma paketlerini İlçenin dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam eden Altınordu Belediyesi bir kez daha paylaşmanın, dayanışmanın ve bereketin yurdu Altınordu iddiasını güçlü bir şekilde ortaya koydu.

BAŞKAN TÖREN, “ALTINORDU GÖNÜL SOFRAMIZ”

Ramazan ayının tüm güzelliklerini Altınordu ailesi olarak hep birlikte yaşayabilmek adına Ramazan öncesi tüm tedbirleri aldıklarını belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ramazan boyunca iftar sofralarına günlük 10.000 sıcak yemek ikramında bulunacaklarını belirtti.

“Allaha hamdolsun ki tüm güzellikleriyle bir Ramazan-ı Şerif-i daha hep birlikte idrak etmenin heyecanı ve huzurunu yaşıyoruz. Ramazan ayı ile ilgili hazırlıklarımızı tamamladık. Bugüne kadar olduğu gibi bu ramazanda da dayanışmamızı zirveye çıkaracağız ve hiçbir hemşehrimizi iftar sevincinden mahrum bırakmayacağız. Gerek sıcak yemek ikramlarımız gerekse dayanışma gıda ve yakacak paketi desteklerimiz ile ihtiyaç sahiplerinin ve bize ihtiyaç duyan her bir insanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu ramazanda gönülden gelen dualarına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz kıymetli büyüklerimizin, engelli vatandaşlarımızın ve hastalarımızın sıcak yemeklerini her zamanki gibi ekiplerimiz evlerine teslim ediyor. İlçemizin dört bir tarafında vatandaşlarımızın sofralarına sıcak yemekler dağıtacağız. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu ramazanda da paylaşmanın bereketi dayanışmanın fazileti ile hemşehrilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar