Altınordu Oto Galericiler Sitesi Hızlı İlerliyor

Altınordu'nun yeni nesil Oto Galericiler Sitesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 8.12.2021

Altınordu Oto Galericiler Sitesi Hızlı İlerliyor

Galerici esnafının güzel bir ortamda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla Karacaömer Mahallesi’nde 17 Bin 660 metrekare alan üzerinde yapımına devam edilen modern bir galericiler sitesi için çalışmalar sürdürülüyor. Oto Galericiler Sitesi, şehre yeni bir imaj da kazandıracak. Site, ticareti ile de Altınordu’da hem istihdama hem de ekonomiye katkı sağlayacak.

Bünyesinde 62 adet oto galeri dükkânı, 1 adet noter, 1 adet kafeterya, 1 adet oto ekspertiz, 1 adet oto yıkama, berber ve mescidin yer alacağı site inşaatında çalışmalar hız kesmeden 7/24 devam ediyor. Altınordu'yu ikinci el oto pazarında bölgesinde bir cazibe merkezi yapacak olan ‘Altınordu Belediyesi Oto Galericiler Sitesi’ tamamlandığında sadece kente değil, bölgeye hizmet verecek büyük bir merkez olacak.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, projenin kısa sürede tamamlanacağını belirterek, projenin hayata geçirilmesinde işbirliği ve destekleri için oto galerici esnaflarına da teşekkür etti.

Başkan Tören, “Altınordu Belediyesi Oto Galericiler Sitesi, galericilerimizin daha nezih ve çağın şartlarına uygun bir ortamda ticaret yapmalarını sağlayacak. Onlara daha sağlıklı bir iş ortamı sunmanın yanında daha geniş kitlelere ulaşabilecekleri ticari pazar oluşturmak amacıyla kurulan galericiler sitemiz tamamlandığında esnafımızın ticaretine ve kazancına büyük katkı sağlayacak. Şehrimizin modern yüzü olacak bu merkez vatandaşlarımıza da büyük avantajlar ve kolaylıklar sunacak. Altınordu’ya yakışan sektörel ticaret merkezi olacak ve modern şehirleşmeye katkı verecek projemiz hizmet vermek için gün sayıyor. Şimdiden şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Oto galerici esnafları da projeden memnun olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar