Ordu'nun başlığı; Turizm Şehri Ordu

Ordulu Turizmci Aktuğ Otel’in sahibi Abdullah Şensoy, Ordu’nun geleceğinin turizmde olduğunu söyledi. Şensoy,” Ordu için turizm demek, sanayi demek, tarım demektir” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 26.10.2023

Ordu'nun başlığı; Turizm Şehri Ordu

Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin aylık toplantısı Aktuğ Otel’de gerçekleşti. Otel Sahibi Abdullah Şensoy’un misafirlik yaptığı toplantıya Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler de katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan aynı zamanda Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği üyesi olan Aktuğ Otel Sahibi Abdullah Şensoy, turizmin Ordu için ne kadar önemli olduğuna işaret etti.

Ordu’da bir başlık aranıyorsa bunun; “Ordu Turizm Şehri” olması gerektiğini belirten Şensoy,” Ordu’da turizmi geliştirmeden sanayiyi, tarımı geliştiremeyiz. Ordu’da turizm demek, sanayi demek, tarım demektir. Ordu daha çok turist almalı. Turizm için eksiklerimizi gidermeliyiz. Turizm için alt yapımız var. Biraz gayret etmeliyiz.

Turizmle birlikte Ordu organizasyonlar şehri olmalı. Spor ve kültür organizasyonlarına ev sahipliği yapmalıyız. Ayda bir-iki organizasyon bu şehre nefes olmakta.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar