Ordu'nun Doğayla İç İçe Yepyeni Yaşam Alanları: Manzara Villaları

Ordu'da doğa ile iç içe bir yaşam hayal edenler için Koçbar İnşaat'ın özel projesi Manzara Villaları, modern yaşamın gerekliliklerini doğanın huzuruyla bir araya getiriyor.

info@karadenizekonomi.com / 29.04.2024

Ordu'nun Doğayla İç İçe Yepyeni Yaşam Alanları:  Manzara Villaları


 

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin yönetimindeki Koçbar İnşaat, Ordu'nun yaşam değeri yüksek Turnasuyu Mahallesi'nde hayata geçirdiği bu benzersiz proje ile adından sıkça söz ettiriyor.

Koçbar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin, Manzara Villaları projesi hakkında şunları söyledi: "Doğayla iç içe, huzurlu ve konforlu bir yaşamın önemini biliyoruz. Manzara Villaları, bu anlayışımızı yansıtan özel bir proje. Ordu'nun eşsiz doğasıyla buluşan, modern yaşamın gerekliliklerini en üst seviyede karşılayan bu villalar, konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor."

 

Doğanın Kalbinde Huzur

 

Ahmet Şahin, projenin özelliklerine değinerek, "Manzara Villaları projesi, modern yaşamın gereksinimlerine cevap veren özel tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Müstakil ve yarı müstakil olmak üzere iki farklı konsept sunuyoruz. Her bir villa, konforlu ve güvenli bir yaşam için gerekli tüm detayları içeriyor. Ayrıca, projenin Ordu'nun merkezi noktalarına yakınlığı da ayrı bir avantaj sağlıyor."Şahin, projenin konumu hakkında ise "Manzara Villaları, Ordu'nun yaşam ve yatırım değeri yüksek Turnasuyu Mahallesi'nde yer alıyor. Projemiz, doğanın kalbinde, huzurlu ve nezih bir çevrede bulunuyor. Özel okullara, üniversiteye, şehir hastanesine ve sosyal alanlara yakınlığı ile ön plana çıkıyor’’dedi.

 

 

Asel GÜRSOY

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar