Arhavi’de Çamlıca Restoran ve Konaklama Merkezi açıldı

Arhavi’de turizm adına önemli bir işyeri daha hizmete girdi. Çamlıca Restoran & Konaklama adı altında hizmet verecek olan tesisin açılışı gerçekleştirildi.

info@karadenizekonomi.com / 12.07.2021

Arhavi’de Çamlıca Restoran ve Konaklama Merkezi açıldı

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, açılış etkinliğinde yaptığı konuşmada Arhavi’nin turizm adına önemli bir potansiyelinin olduğunu vurgulayarak, hizmete giren Çamlıca Restoran & Konaklama tesisinin bölgeye turizm adına katkısının olacağına inandığını vurguladı.   

Artvin Milletvekili Erkan Balta; “Bölgeye hayran kaldım. Bu işlemeyi turizm adına ilimize ve ilçemize kazandıran Ömer Dindar kardeşimize teşekkür ediyorum. Ulaşım adına yaşanan sıkıntılarımızı da Valimizle değerlendirip çözme adına girişimlerde bulunacağız.” dedi.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’ da işletmenin Arhavi’ye, bölgemize ve işletme sahibi Ömer Lütfü Dindar’a hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.  Kurdoğlu; “Arhavi’nin her bölgesi ile dünya cenneti güzelliklere sahip olduğunu söyleyen Kurdoğlu, İşte görüyorsunuz, burası da cennetten bir köşe adeta. İnsana Huzur veren bu ortamı tanıtmak için elimizden gelen gayreti göstereceğimizin de bilinmesini isteriz” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar