ARTVİN TSO’DAN COĞRAFİ İŞARET –MARKA- PATENT SEMİNERİ

Artvin’de markalaşma ve coğrafi işaret alma konularında farkındalık yaratarak yaygınlaştırmak ve bu anlamda kurum ve kuruluşlar ile ticari teşebbüsleri bilgilendirmek amacıyla Artvin Ticaret ve Sanayi Odası çalışmalarına devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 31.03.2022

ARTVİN TSO’DAN COĞRAFİ İŞARET –MARKA- PATENT SEMİNERİ

Seminere katılan, Marka ve Patent vekili Ersun Aydın, Patent vekili Ersin Aydın, Marka ve Coğrafi İşaretler Uzamanı Demet Yaşar, Marka Patent Tuğçe Kübra Uzun Coğrafi İşaret – Marka – Patent konularında katılıcılara bilgilerini aktardılar. Eğitimin sonunda sertifika töreniyle program sona erdi.

Eğitim seminerine Vali Yardımcısı Onur Özaydın olmak üzere, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Tüfekçioğlu, Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Ticaret İl Müdürü Bilal Taş, Sanayi Teknoloji Müdürü Sebahattin Dönmez, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Borçka Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eşref Merttürk, ARTSO Meclis İrfan Yıldırım, Oda Başkan Yardımcısı Sedat Ali Öktem, Meclis üyeleri Aykut Bucak, Özkan Öztürk, Faris Keskin, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hakkı Seyhan, ORKOP Başkanı Hasan Yaşar, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Nur Ersöz katıldılar.

Başkan Seçkin Kurt seminere katılan, “Marka ve Patent vekili Ersun Aydın, Patent vekili Ersin Aydın, Marka ve Coğrafi İşaretler Uzamanı Demet Yaşar, Marka Patent Tuğçe Kübra Uzun ve diğer katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” açıklaması yaptı.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar