Artvin TSO Yusufeli’nde oda üyeleri ile bir araya geldi

Artvin TSO Başkanı Seçkin Kurt ve Yönetim Kurulu üyeleri Yusufeli’nde oda üyeleri ile bir araya geldi.

info@karadenizekonomi.com / 1.03.2022

Artvin TSO Yusufeli’nde oda üyeleri ile bir araya geldi

Çoruh nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı Kapsamında, sular altında kalacak olan ilçenin yeni yerleşim yerine taşınması öncesi, Artvin Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı Yusufeli ilçesindeki oda üyeleriyle bir araya geldiler.

İlçe ticaretinin önemli bir bölümünü oluşturan Oda üyelerinin yeni yerleşim yerinde yaşadıkları hak sahibi konusunda sorunlarını dinlediler. Bu sorunlarının çözümü noktasında bir komisyon kurarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan randevu alarak sorunların çözümü noktasında Ankara’da görüşmelerde bulunacaklar.

Başkan Seçkin Kurt toplantı sonrası yaptığı açıklamada “Oda Üyelerimizin haklı bulduğumuz sorunlarının çözümü en büyük temennimiz olurken, bize ev sahipliği yapan Yusufeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Bülent Özdemiroğlu ve üyelerimi teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Seçkin Kurt’tan Yusufeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na ziyaret

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt beraberindeki oda yöneticileri ile Yusufeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı olarak görevini başarıyla yürüten, geçtiğimiz günlerde düzenlenen seçimlerde ise güven tazeleyen Mehmet Bülent Özdemiroğlu’nu ziyaret ettiler.

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İrfan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Ali Öktem eşliğinde Yusufeli esnafı hakkında kendisinden Başkan Mehmet Bülent Özdemiroğlu’ndan bilgiler aldılar.

Güven tazeleyen Yusufeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Bülent Özdemiroğlu ve yönetimine başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar