Hopa TSO Kemalpaşa’ya yeni atanan Kaymakam Saygın’ı ziyaret etti

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Kemalpaşa ilçesi Kaymakamlığına atanan Mehmet Faruk Saygın’ı makamında ziyaret ettiler.

info@karadenizekonomi.com / 11.09.2021

Hopa TSO Kemalpaşa’ya yeni atanan Kaymakam Saygın’ı ziyaret etti

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Oda Meclis üyeleri Aydın Tatar, İsmet Başar, Meriç Burçin Özer, Yener Balkaya ve Kemal Gazioğlu yer aldı.

Başkan Akyürek: ‘1885 yılında kurulmuş olan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası o dönemin sayılı odalarındandır. Bulunduğu mevkii itibariyle bir kavşak noktası olması, sınır kapımız ve Hopa limanı şehrimiz için büyük önem taşımaktadır. Dolayısıyla ülkenin ticari kapasitesi yüksek ilçeleri arasındayız. Odamız, Akreditasyon Faaliyetleri kapsamında Türkiye genelinde yüzde 20 ‘nin içerisinde bulunmaktadır. Hopa ve Kemalpaşa adına yapılması düşünülen her konuda destek vermekten yanayız. Yeni göreviniz hayırlı olsun ‘ dedi. Ziyarette Kaymakam Saygın’a Hopa Laz Böreği ikram edildi.

Kaymakam Saygın: ‘Yaşanabilecek sorunlar karşısında mevzuata uygun ve koordineli bir şekilde çalışmak istiyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Görüşme Hopa ve Kemalpaşa’nın ekonomisi üzerine yapılan sohbetle devam etti. Ziyaretlerinden ötürü Kaymakam Saygın Hopa Ticaret ve Sanayi Odası heyetine teşekkürlerini iletti.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar