DA Yapı İnşaat: Başarının İnşasında Kadın Eli!

Ordu Fatsa’lı Dilara Ateş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İnşaat bölümünde aldığı eğitimle inşaat sektöründe önemli bir adım attı. 5 yıl süren deneyimli bir kariyerin ardından kendi işyeri DA Yapı İnşaat'ı kurdu.

info@karadenizekonomi.com / 13.11.2023

DA Yapı İnşaat:  Başarının İnşasında Kadın Eli!

 

Firma, 3 yıldır müşterilerinin talepleri doğrultusunda tadilat, tesisat, dekorasyon, onarım, mimari tasarım ve proje uygulama alanlarında hizmet veriyor. Ateş, müşteri memnuniyetini öncelikli kılarak bütüncül bir yaklaşım benimsemekte.

DA Yapı İnşaat'ın öne çıkan projeleri arasında Sagra'nın onarımı, tadilatı ve dış cephe boyaması  ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Gülyalı Gençlik Merkezi kaba inşaat taşeronluğu bulunuyor.

Ateş'in sektördeki başarısını vurgulayan bir diğer önemli nokta, kadın olmanın getirdiği zorluklara rağmen sektördeki otoritesini başarıyla kurmuş olması. Ateş, "Kadın olmanın eksileri başta anlaşılmayabilir, ancak iş bilgisi ve otoriteyi sağlamak için ciddi bir çaba sarf etmek gerekiyor. Her kesime hitap eden bir firma olarak, müşteri memnuniyetini esas alıyoruz." şeklinde konuştu.

DA Yapı İnşaat, gelecekte de sektördeki liderliğini sürdürmeyi ve daha pek çok başarılı projeye imza atmaya devam etmeyi hedefliyor. Dilara Ateş, kadın girişimcilerin her alanda başarılı olabileceğini vurgulayarak, "Kadınlar isterse her şeyi başarabilir. İnşaat sektöründe kadın olmanın getirdiği şüpheleri aşmak, kendi başarı hikâyenizi yazmak mümkün" dedi.

 

Asel Gürsoy

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar