Samsun’da çevrimiçi TİM-KOBİ İhracat Seferberliği" eğitimi

KOBİ’lerin ihracata özendirilmesi, ihracat destekleri, pazarlama stratejisi, finansman ve risk analizi konu başlıklarında firmalarımızın bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen “TİM-KOBİ İhracat Seferberliği” eğitim programı yarın saat 10:30-18:00 saatleri arasında yapılacak.

info@karadenizekonomi.com / 24.05.2021

Samsun’da çevrimiçi TİM-KOBİ İhracat Seferberliği

KOBİ’lerin ihracata özendirilmesi, ihracat destekleri, pazarlama stratejisi, finansman ve risk analizi konu başlıklarında firmalarımızın bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen “TİM-KOBİ İhracat Seferberliği” eğitim programı yarın saat 10:30-18:00 saatleri arasında yapılacak. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) işbirliğinde düzenlenen çevrimiçi eğitim programında Samsun ihracatı ele alınacak. TİM Başkanı İsmail Gülle ve Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın da katılımlarıyla gerçekleşecek olan ve zoom platformu üzerinden planlanan eğitime https://tim.org.tr/tr/egitim-basvuru linkinden kayıt yapılabilecek. Canlı yayın www.tim.org.tr üzerinden de izlenebilecek.

 

 

 

ETİKETLER; Karadeniz Ekonomi tim
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar