UTEP Yönetim Kurulu Yeni Dönem Çalışmalarına Başladı

Türkiye’nin önde gelen üretim ve ihracat firmalarından oluşan yeni dönem UTEP Yönetim Kurulu ile birlikte Türkiye Yüzyılında, Türkiye ekonomisine değer katacak vizyoner projelerle yeni dönem startını verdi.

info@karadenizekonomi.com / 16.10.2023

UTEP Yönetim Kurulu Yeni Dönem Çalışmalarına Başladı

 

UTEP, 1. Olağanüstü Genel Kurul sonrasında yeni Yönetim Kurulu ile birlikte ilk istişare toplantısını Yönetim Kurulunun eşlerinin de katılımıyla bir akşam yemeği programında gerçekleştirdi.

Programa ayrıca Kanaat Önderleri Başkanı AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa HAMARAT ile kurul üyeleri TGTV Kurucular Kurulu Başkanı Av. Hamza AKBULUT, Avrasya Bir Vakfı Genel Başkanı Şaban GÜLBAHAR, DERSANKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Maşuk GÜLAÇAR, TİLİA Yönetim Kurulu Başkanı Ali SAVAŞ katıldılar.

Yeni dönem faaliyetleri ile çalışma takvimi üzerine istişarelerin gerçekleştiği programda UTEP Genel Başkanı Sami BEKTAŞ, ilk günden bugüne geliş sürecini ve bundan sonraki süreçte de UTEP’in Türkiye olmak üzere uluslararası arenada ticaretin olduğu her mecrada olmasının gerektiğinin altını çizerek “Hedefimiz, Türkiye Yüzyılında ticaretin ve katma değerli üretimin merkezi olmak” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar