Altınordu yıllardır yolu olmayan haneleri yol ile buluşturuyor

Altınordu Belediyesi tarafından Ortaköy Mahallesinde gerçekleştirilen yol açma çalışması ile yıllardır yolu olmayan haneler yol ile buluştu.

info@karadenizekonomi.com / 13.12.2019

Altınordu yıllardır yolu olmayan haneleri yol ile buluşturuyor

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ parolası ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi ‘Önce İnsan’ düşüncesi ile sürdürdüğü hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Ortaköy Mahallesinde, yıllardır yolu olmayan hanelerin talebi üzerine yol çalışması gerçekleştirildi. Altınordu Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yıllardır mağduriyet yaşayan ve ihtiyaçlarını yük hayvanları ile karşılayan vatandaşların yola kavuşması sağlandı. Yola kavuşmanın heyecanını yaşayan Ortaköy Mahallesi Gazelin Mevki sakinleri de yapılan hizmeti yıllardır beklediklerini belirtirken yola kavuşmanın da sevincini yaşadılar. Yıllardır yük ve eşyalarını hayvanlarla taşıdıklarını ifade eden mahalle sakinleri yolun yapılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler. Yukarıtepe Mahallesinde de yapılan çalışmaları değerlendiren vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını sözlerine eklediler.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar