Çorum’un en prestijli ödülü

Ahlatcı Holding tarafından Çorum’da hayata geçirilen AHL PARK sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile Çorum ve bölge halkına hizmet etmeye devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 23.03.2020

Çorum’un en prestijli ödülü

Ahlatcı Holding tarafından Çorum’da hayata geçirilen AHL PARK ulusal ve uluslararası birçok markaya ev sahipliği yapıyor. Düzenlenen etkinlikler, konserler, çocuk atölyeleri, eğlence mekanları ve alışveriş dünyası ile bölgenin ticari ve sosyal hayatına yön veren AHL PARK, sadece Çorum’un değil çevre illerinde buluşma merkezi. Kasım 2016 yılından bu yana yenilikçi projelerle ziyaretçilerine farklı seçenekler sunduklarını belirten AHL PARK Genel Müdürü Ayhan Kocabaş şunları söyledi; “Eksiksiz hizmet anlayışı ile hareket ettiğimiz alışveriş ve eğlence merkezimizde misafirlerimize farklı seçenekler sunmanın yanı sıra ulusal tekstil markaları, teraslı yeme-içme alanları, eğlence üniteleri, yüksek teknolojili sinema salonu, ve bin 500 araç kapasiteli otopark alanı gibi birçok ilki kentimize kazandırdık.”

Ödüllü alışveriş merkezi

Çorum’un ilk ve tek alışveriş merkezi olan AHL Park kısa sürede Çorum ve bölgenin prestiji haline gelerek iş dünyasının en prestijli uluslararası ödül organizasyonlarından Stevie Awards’ta açılış etkinlikleri ile yılın marka deneyimi kategorisinde bronz ödüle layık görüldü.

----------------

Bünyesinde yerli ve yabancı; ‘ADL, Ahlatcı Kuyumculuk, Boyner,Cinemaximum, DS Damat, D&R, Defacto, Ekol, E- bebek,Flo, Funlab Çocuk Eğlence Merkezi H&M,Happy Moons, İpekyol,KFC,Kemal Tanca, Koton, LCW, Mudo, Mango, Mado, Media Markt, Migros, Network, ,Starbucks, Synergym Sağlık ve Yaşam Merkezi gibi perakende sektörüne yön veren markalar bulunduran AHL Park’ta 3.100 m² lik çocuk eğlence merkezi ve 4.800 m² alan üzerine kurulu yüzme havuzu, hamamlı, saunalı  spor kompleksi de yer alıyor. KARADENİZ EKONOMİ

 

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar