Karadeniz İhracatçıları Birliği'nde olağan genel kurul zamanı

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ile Karadeniz Hububat-Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Olağan Genel Kurulları için geri sayım başladı.

info@karadenizekonomi.com / 7.04.2021

Karadeniz İhracatçıları Birliği'nde olağan genel kurul zamanı

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ile Karadeniz Hububat-Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Olağan Genel Kurulları için geri sayım başladı. Bu çerçevede, 2019-2020 yılları Olağan Genel Kurulu için ilk toplantı günü 29 Nisan Perşembe olarak belirlendi. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı bir gün sonra yani 30 Nisan Cuma günü yapılacak. Genel Kurul’da 2019 ve 2020 yılı yönetim kurulu çalışma raporunun okunması ve görüşülmesi, aynı yıllara ait bilanço, gelir-gider hesaplarının görüşülmesi, denetim kurulu raporunun okunması ve yönetim kurulları ile denetim kurullarının 2019 ve 2020 yılı için ibrası ile 2021 yılı bütçe ve iş programlarının görüşülmesi ve oylanması gerçekleştirilecek.

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar