Tarkan Deniz Türkiye'nin Kültür ve Turizm Elçisi olarak seçildi

2021 Ocak ayında yeni çıkan “Söz Uçar Yazı Kalır” adlı kitabın yazarı Tarkan Deniz, Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) tarafından Türkiye'nin Kültür ve Turizm Elçisi Beratı ile göreve layık görüldü.

info@karadenizekonomi.com / 30.01.2021

Tarkan Deniz Türkiye'nin Kültür ve Turizm Elçisi olarak seçildi

Daha önce de, 14 Nisan 2012 tarihinde, Genç Turizmciler Derneği (GTD) tarafından Turizme Destek Özel Ödülü ile onurlandırılan Tarkan Deniz, 31 Mayıs 2005 tarihinde ise dönemin T.C. Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Günay’ın önerisi ve dönemin T.C. Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu’nun oluru ile Ordu İli Gönüllü Turizm Elçileri Grubu Proje Hazırlama Komisyonu Üyesi Fahri Turizm Elçisi seçilmişti.

Tarkan Deniz kimdir?

Tarkan Deniz, 1975 Ordu doğumlu, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans, Bahçeşehir Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans mezunudur. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda (DEİK) 2010-2017 yılları arasında Türkiye-Malezya, Türkiye-Singapur ve Türkiye-Tayvan İş Konseylerinde Yürütme Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Karadeniz Vakfı Mütevelli ve Meclis Üyesi olup Yürütme Kurulu eski Üyesidir. Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi, Uluslararası İlişkiler Konseyi (UİK) Derneği, Yeniköy Spor Kulübü Derneği Kongre Üyesi, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu eski Üyesi, Propeller Kulübü Derneği ve Dış İlişkiler Komitesi eski Üyesi, Junior Chamber International Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Avrasya Şubesi 2007 dönemi eski Başkan Yardımcısıdır. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Fahri Danışmanı ve Beykoz Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Danışma Kurulu Üyesidir. 

ETİKETLER; Karadeniz Ekonomi
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar