Giresun Doğa Koleji TÜBİTAK’tan üç ayrı onay aldı

TÜBİTAK tarafından ülke çapında düzenlenen ‘Lise Öğrencileri Araştırma Yarışması’nda 3 ayrı projesiyle onay alan Giresun Doğa Koleji, bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

info@karadenizekonomi.com / 18.03.2021

Giresun Doğa Koleji TÜBİTAK’tan üç ayrı onay aldı

TÜBİTAK tarafından ülke çapında düzenlenen ‘Lise Öğrencileri Araştırma Yarışması’nda binlerce proje ile yarışan ve 3 ayrı projesiyle onay alan Giresun Doğa Koleji, bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

Akademik ve sosyal başarıları ile Giresun Doğa Koleji olarak fark yarattıklarını dile getiren Kampüs Müdürü Adem Bıçakçı, ‘’Okulumuz TÜBİTAK’ta da başarının adresi oldu. Öğrencilerimizi sosyal projeler ve etkinliklerle donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlıyor, topluma bilgi, teknoloji üretecek nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz. TÜBİTAK’taki yarışmayı kazanan öğrencilerimiz ile gurur duyuyor, onlara ve danışman öğretmenlerine başarılar diliyoruz. TÜBİTAK yarışmasında başarılı olan Giresun'daki tek özel okul olmanın gururunu yaşıyor ve başarılarımızın artarak devam edeceğinin taahhüdünü tüm Giresunlulara veriyoruz’’ diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar