Ordu Çevre Yolu İkmal Güzergahı Projesi, Rektör Akdoğan ile görüşüldü

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan Samsun 7. Bölge Müdürü Rifat Silov ile birlikte Ordu Çevre Yolu İkmal Güzergahı Projesi üzerine toplantı gerçekleştirdi.

info@karadenizekonomi.com / 18.03.2021

Ordu Çevre Yolu İkmal Güzergahı Projesi, Rektör Akdoğan ile görüşüldü

Ordu Üniversitesi tarafından tahsis edilen arazi üzerine yapılacak olan Ordu Şehir Hastanesi ve Cumhuriyet Yerleşkesi’ne Ordu Çevre Yolu bağlantısının ve ulaşımının nasıl olacağına dair yapılan toplantıda konuşan Rektör Akdoğan, ‘’Üniversitemiz yerleşkesi içerisinde yapımına başlanan Ordu Şehir Hastanesi’nin yanından geçen Ordu-Giresun çevre yolu ile hastaneye ve yerleşkemize ulaşımın nasıl olacağı hususunda fikir alışverişinde bulunduk. Hem trafiğin aksamaması hem de giriş çıkışlarının rahat bir şekilde yapılabilmesi ve makul bir ulaşımın sağlanması noktasında Ordu Çevre Yolu İkmal Güzergahı haritası üzerinde değerlendirmeler gerçekleştirdik. Ordu Üniversitesi olarak konu ile ilgili paydaşlarımızla birlikte plan ve program çerçevesinde olası bir sorunun yaşanmaması adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz’’ şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar