Trabzon Üniversitesi ve Trabzon BŞB iş birliği yapacak

Trabzon Üniversitesi ile ortak yürütülecek Hizmet İçi Eğitim Projesi kapsamında, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Üniversite’si iş birliği protokolü imzaladı.

info@karadenizekonomi.com / 13.09.2020

Trabzon Üniversitesi ve Trabzon BŞB iş birliği yapacak

Trabzon Üniversitesi ile ortak yürütülecek Hizmet İçi Eğitim Projesi kapsamında, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur ve Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Karal arasında imzalanan protokol kapsamında birçok alanda eğitim ve anket çalışmaları gerçekleştirilecek. Protokol ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi personelinin hizmet içi eğitimlerle iş yapma yetkinliklerinin artırılmasının sağlanması, kişisel gelişimlerine katkı sunmak ve hizmet kalitesinin artırılması amaçlanıyor.  Kurumsal İletişim Planının Hazırlanması ve Uygulanması Projesi ile de Trabzon Büyükşehir Belediyesinin etkili bir kurum içi iletişim gerçekleştirmesi hedefleniyor. Ayrıca proje kapsamında büyükşehir belediyesinin sunduğu hizmetlerden vatandaşların memnuniyet seviyesini belirlemek amacıyla da çalışmalar yürütülecek.

Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladık diyen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Adanur, ‘’Protokolün amacı doğrultusunda güzel işlere imza atılacağına inanıyorum. Protokolümüz hem büyükşehir belediyemize hem de Trabzon Üniversitesi’ne hayırlı olsun’’ diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar