Herkes aracının ne yaktığını kuruşu kuruşuna hesaplıyor

Özdemir, ‘’Yakıt kalitesi, tank temizliği gibi faktörler, müşterilerin % 100 güvenini kazanmamızı sağlıyor. Herkes aracının ne yaktığını kuruşu kuruşuna sürekli hesaplıyor.’’

info@karadenizekonomi.com / 5.03.2020

Herkes aracının ne yaktığını kuruşu kuruşuna hesaplıyor

Türkiye akaryakıt pazarının lideri Petrol Ofisi, sektöre referans hizmet kalitesini daha da geliştirmek ve yeni zirvesine çıkarmak üzere çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Petrol Ofisi, bu alanda verdiği eğitim, geliştirme ve benzeri çalışmaların sonuçlarını da Üçüncü Göz programı kapsamında gizli müşteri denetimleri ile düzenli olarak kontrol ediyor. Üçüncü Göz programında üçer aylık dönemsel değerlendirmelerin sonucunda 7 bölgenin hizmet şampiyonları belirlenerek ödüllendiriliyor.

 

‘’En iyi sunmayı görev addettik’’

 

Petrol Ofisi’nin sadece Türkiye’nin en büyük ve en yaygın istasyon ağına sahip olmakla kalmayıp, en iyi bayi yapısına sahip olmayı hedeflediğine de vurgu yapan Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Sektör lideri olarak müşterilerimize her alanda en iyiyi sunmayı görev addediyoruz. Hizmet kalitesinde de üst düzeydeki çizgimizi lidere yakışır şekilde sürekli geliştirmek için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Ancak hizmet kalitesi nihayetinde, doğrudan bayilerimizin üzerinden müşterilerimize yansıyan bir konu. Bu alanda bayilerimizin de sürekli kendilerini geliştirme ve en iyiye ulaşma çabaları çok önemli, çok belirleyici. Petrol Ofisi bayilerinin bu yöndeki çabalarını, ortaya koydukları performansı Üçüncü Göz ile çok net gözlemliyoruz. Hizmet kalitesinin bayilerimiz arasında adeta bir yarışa dönüşmesi ve ortaya çıkan sonuçlar, bizler için çok sevindirici. Şampiyon bayilerimizi tebrik ediyorum” dedi.


‘’Referans çizgisini sürekli güncelliyoruz’’

 

Petrol Ofisi Perakende Direktörü Yiğit Meral de , “Akaryakıtın geleneksel lideri Petrol Ofisi, üstün nitelikli ürünlerinden, yüksek hizmet kalitesine kadar her alanda sektörün referans çizgisini oluşturuyor. Oluşturduğu yüksek standartları da her geçen gün daha da ileri götürmeyi hedefliyoruz. Dolayısıyla bayilerimiz arasındaki daha iyi, daha kaliteli hizmet için yaşanan güzel rekabet ve bu alanda sergiledikleri gayret de bizler için çok önemli, çok değerli. Lider ve öncü marka olmanın da sorumluluğu ile, bu alandaki referans çizgisini sürekli güncelleyerek, en yükseğe, yeni zirvesine taşımak için güçlü çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

‘’Patron işin başında olmalı ki başarı gelsin’’


Petrol Ofisi Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen törende Karadeniz Bölgesi Hizmet Şampiyonu Ayancık Özdemirler Petrol (Sinop) adına konuşan Levent Özdemir, “Petrol Ofisi’nin değişen kurumsal kimliğiyle yeni yüzü, sattığımız yakıtların kalitesi, saha personelinin tutumu müşteri memnuniyetini arttıran unsurlar. Petrol Ofisi’nin müşteri odaklı hizmet anlayışının üzerinde durması, saha yöneticilerinin istasyonu sık sık ziyaret etmesi, kısa zamanda epey yol katetmemizi sağladı. Bizde patron çalışan hiyerarşisi yok; tüm işleri hep birlikte yaptığımız zamanlar da oluyor. Bu düzen 40 yıldır böyle. Patron işin başında olmalı ki başarı gelsin. Bu nedenle 7/24 işin başında olmaya özen gösteriyoruz. Yakıt kalitesi, tank temizliği gibi faktörler, müşterilerin % 100 güvenini kazanmamızı sağlıyor. Zira artık herkes aracının ne yaktığını kuruşu kuruşuna sürekli hesaplıyor. Özellikle otogaz müşterilerimizde bunu sıklıkla görüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar