Çambaşı’na Ulaşım Kolaylaşacak

Turizme giden yol açılıyor..

info@karadenizekonomi.com / 19.12.2015

Çambaşı’na Ulaşım Kolaylaşacak

752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol çalışmaları kapsamında; 19 ilçenin tamamında, grup ve bağlantı yollarında çalışmalarına aralıksız devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, kendi ekip ve ekipmanları ile de birçok bölgede yatırımlarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Altınordu ilçesine bağlı Bayramlı-Erenli Mahalleleri grup yolundan Çambaşı Yaylası’na ulaşımı kolaylaştıracak bağlantı yolunda sürdürülen yol açma ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

13 KİLOMETRELİK YOL GENİŞLETİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaklaşık 13 km’lik yolun 5 km’ye yakın kısmında çalışmalarını tamamlarken bu yol ile birlikte vatandaşların Çambaşı Yaylası’na ulaşımları daha da kolaylaşacak. Çalışmalardan oldukça memnun görünen vatandaşlar, daha önce yoldan bir arabanın bile zor geçtiğini, şimdi ise genişleyen yol ile ulaşımda çok büyük rahatlama yaşadıklarını ifade ettiler. Aldıkları bu hizmetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür eden bölge sakinleri; “Allah, emeği geçen herkesten razı olsun” dediler.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar