Delege Bu Tarihi Fırsatı Daha Güçlü Bir Fiskobirlik İçin Değerlendirmelidir

''Fiskobirliği Üretici'nin Kurumu Yapmak İçin Adayım''

info@karadenizekonomi.com / 16.01.2015

 Delege Bu Tarihi Fırsatı Daha Güçlü Bir Fiskobirlik İçin  Değerlendirmelidir

Fiskobirlik Kongresi öncesi başkan adaylığını açıklayan AKP Kumru belediye başkanı Murat Günan Hatipoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

 '' Bugünkü Fiskobirlik başkanına ve yönetimine fındık üreticisi güvenmiyor,güven vermeyen bir yapının da  başarıya ulaşması imkansızdır.Ortada büyük bir boşluk var. Fiskobirlik delegesi'nin bu tarihi fırsatı çok iyi değerlendireceğini düşünüyorum''dedi. Fiskobirliği eski  günlerine döndürerek üreticinin yeniden  kurumu haline getirmek için  güçlü bir ekiple Fiskobirlik başkanlığına aday olduğunu belirten Hatipoğlu açıklamalarına şöyle devam etti.

Fiskobirlik Şuan ki Yönetimle  Yok Olma Tehlikesiyle Karşı Karşıyadır

Fiskobirliğin  bugünkü yönetimi , üretici kurumu olmaktan uzaklaşmış,üreticisine güven vermeyen bir yapıdan oluşmaktadır.Fiskobirliği bugünkü anlayıştan uuzaklaştırılmazsa eğer, üzülerek belirtmek isterim ki başkan ve yönetim kurulunun yanlış yönetilen uygulamaları ile Fiskobirlik yok olma tehlikesi ile karşı karşıyadır.Eğer değişim şansı yakalanmaz ise belkide bu  Fiskobirliğin son genel kurulu olabilir.

 Fiskobirliği tekrar üreticinin kurumu yapmak için öncelikle üreticisine güven veren güçlü bir başkan ve yönetim'im gelmesi gerektiği'nin önemine  dikkat çeken Hatipoğlu son olarak sözlerine şunu ekledi;

''Biz arkadaşlarımız ile bu tarihi göreve talibiz.Fiskobirliği dünya’nın en büyük üretici kurumu yapmak , üreticimizin yüzünü güldürmek ,ülke ve bölge ekonomisine önemli katkılar yapmak için adayız.Fiskobirlik delegesinin bu tarihi fırsatı değerlendirmesi ,Fiskobirliğin yaşaması için  oldukça  çok önemlidir.İnanıyorum ki delege bu tarihi fırsatı değerlendirecektir.Genel kurulun hayırlara vesile olmasını diliyorum,dedi.


Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar