DOKA RİZE DE TOPLANDI

''Bugünkü toplantımızda öncelikle tanıtım, teşvik ve işbirliği faaliyetleriyle ilgili bir çalışmamız olacak."

info@karadenizekonomi.com / 8.12.2014

DOKA RİZE DE TOPLANDI

Trabzon, Giresun, Artvin, Rize, Gümüşhane ve Ordu illerini kapsayan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın 61. yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Rize Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Vali Ersin Yazıcı, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Giresun Valisi Hasan Karahan, Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, İl Genel Meclis Başkanları, Ticaret Borsası Başkanları , Sanayi Ticaret Odası Başkanları ile diğer ilgililer katıldı.

Vali Ersin Yazıcı başkanlığında yapılan toplantının açılışında Vali Yazıcı, Kalkınma ajanslarının bölgelerin kalkınması adına çok güzel çalışmalar yaptığını belirterek, "Bugünkü toplantımızda öncelikle tanıtım, teşvik ve işbirliği faaliyetleriyle ilgili bir çalışmamız olacak."dedi.

Vali Ersin Yazıcı, "DOKA’nın bu dönemki toplantısına Rize ili olarak ev sahipliği yapıyoruz. Bu toplantımızda ilimiz ve bölgemizde DOKA’nın kapsamı altında bulunan 6 vilayetin özellikle kırsal kalkınma, imalat ve turizm sektörüne yönelik olan projelerin değerlendirileceği bir toplantımız olacak." dedi.

Vali Yazıcı, güzel bir çalışma günü sonunda Doğu Karadeniz Bölgesi’ne iyi ve güzel olan her şeyi getirme yolunda önemli adımlar atılmış olması temennisinde bulunarak,başvurusu yapılan projeleri değerlendireceklerini , toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Açılış konuşmasının ardından toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Toplantıda, Rize Çay Çarşısı Projesi, tanıtım ve işbirliği faaliyetleri, stratejik planlama ve programlama faaliyetleri, izleme ve değerlendirme faaliyetleri, proje yönetim faaliyetleri, kurumsal yönetim, insan kaynakları, muhasebe ve ödeme faaliyetleri, iç denetim faaliyetleri görüşüldü.

ETİKETLER; Doka Rize Toplantı
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar