MedicalparkOrdu Hastanesi Hedeflerini Büyütüyor

Medical Park Hastaneler Grubu’nun 13. Hastanesi olan Medical Park Ordu Hastanesi açıldığı günden bugüne Ordu ili başta olmak üzere, tüm Karadeniz halkının sağlık anlamında güvenle başvurduğu bir adres olarak faaliyetlerine devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 12.07.2014

MedicalparkOrdu Hastanesi Hedeflerini Büyütüyor

İlk hastasını 24 Temmuz 2009 tarihinde kabul eden Medical Park Ordu Hastanesi, etik kurallardan taviz vermeden modern tıbbın tüm gereklerini her zaman yeni ve kapsamlı bir sağlık anlayışıyla hastalarına sunmayı sürdürüyor.

Medical Park Hastaneler Grubu’nun sağlık sektöründeki tüm bilgi birikimini ve hasta odaklı hizmet anlayışını Medical Park Ordu Hastanesi olarak başta Ordulular olmak üzere tüm Karadeniz Halkı’na sunmaktan mutluluk duyduklarını belirten Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat yaptığı konuşmada şunları söyledi: Eskiden Ordu’da yaşayan insanlar, hastalıklarına çareyi büyükşehirlerde aramak zorunda kalıyorlardı. İşte bizim kendimize koyduğumuz en büyük hedeflerden biri de Ordu halkının tedavi olmak için büyük şehirlere gitmesini önleyerek, hasta sevk etmeyecek teknolojiye ve tıbbi bilgi birikime sahip bir hastane olmaktı. Toplumun her düzeyinden hastaya hitap etmek, yani isteyen herkesin hastanemize gelerek, sunduğumuz sağlık hizmetinden yararlanabilmesini sağlamaktı. Geçen beş yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarımızla da, artık büyükşehirlere hasta transferlerinin önüne geçtiğimize inanıyorum. Hastanemiz; Tıbbi Onkoloji, Kalp Sağlığı, Psikiyatri, Nörolojik Bölümler, Cerrahi Bölümler, Dahili Bölümler, Ağız ve Diş Sağlığı, Plastik ve Estetik Cerrahi Bölümü, Radyolojik tanı - görüntüleme ve Yoğun Bakım Üniteleri başta olmak üzere tüm branşlarda kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ve bu konularda referans hastane olmayı kuruluş hedefi olarak benimsemiştir ve gerçekleştirmiş olduğumuz başarılı çalışmalar da bunu başardığımızı göstermektedir.”

ORDU HAVALİMANINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ

“Medical Park Hastaneler Grubu olarak hastanelerimizin bulunduğu tüm illerde sağlık turizmine çok önem veriyoruz” diyen Murat Kalafat konuşmasına şöyle devam etti: Bugüne kadar Azerbaycan, Gürcistan, Libya gibi ülkelerden gelen birçok hasta Medical Park Ordu Hastanesi’nde tedavi olarak sağlığına kavuşmuş bir şekilde ülkelerine dönmüşlerdir. Medical Park Ordu Hastanesi üzerine düşen misyonu yerine getirmektedir. Ordu artık bölge ve diğer illerden hasta gelen bir il değil, yurtdışından hasta gelen önemli bir sağlık kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Ordu’ya sağlık turizmi açısından önemli bir katkı sağlamaktayız. Sağlık turizminde hava ulaşımı çok önemli. Özellikle hastalar uçaktan indikten kısa bir süre sonra hastaneye ulaşmak istiyorlar. Havaalanının açılmasıyla da hastanemiz yurtdışından gelen çok daha fazla hastaya sağlık hizmeti verebilecek ve böylelikle sağlık turizminin, ilimizin tanıtımına ve ekonomisine katkısı gün geçtikçe artacaktır. Bu nedenle Ordu havalimanını dört gözle bekliyoruz. ”dedi.

ETİKETLER;
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar