Ordu'da vergi haftası kutlamaları

Oda Başkanı Bahadır BAŞ:Vergi Haftasındaki amacımız bir şenlik bir eğlence nispetinde bir kutlama değil, vergi bilincini topluma yaymak

info@karadenizekonomi.com / 27.02.2018

Ordu'da vergi haftası kutlamaları

Bu yıl "29. Vergi Haftası" kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Anıtta yapılan çelenk sunma törenine; Ordu Defterdarı Kemalettin Işık, Oda Başkanı Bahadır Baş Vergi Dairesi Müdürleri, Daire çalışanları 26 Şubat Pazartesi Günü Saat 09:00'da Ordu Defterdarlığı’nın Düzenlendiği Atatürk Anıtına Çelenk Koyma Törenine Katıldılar.

ORDU SMMM ODA ZİYARETİ

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ilk gün kurum ziyaretlerini sürdüren Ordu Defterdarı Kemalettin IŞIK, Defterdar Yardımcısı Mustafa Yılmaz ŞİMŞEK ve yetkililer Pazartesi günü 15:00’de Ordu SMMM Odasını ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Bahadır BAŞ: ‘‘Vergi Haftasında sizleri Odamızda ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Ordu Defterdarlığı’nın başarılı ve farkındalık yaratan çalışmalarını bir paydaş olarak takip ediyoruz. Bu sene 29. Kutlanan Vergi Haftasının toplumda vergi ödevini insanlara iyi anlatması gerekiyor. Ulu Önder Atatürk’ün vergi ile ilgili söylemiş olduğu ‘‘Vergi’nin toplanması için çalışmalarda yorulmamak gerekiyor.’’ Diye güzelde bir sözü var. Bu anlamda verginin en önemli ihtiyaçlardan birisi ekonominin güçlü olması lazım, verginin toplanmasında herkesin üstüne düşen görevi yerine getirmesi lazımdır. Bu vesile ile 29. Vergi Haftanızın ülkemize ve mesleğimize hayırlara vesile olmasını dilerim.’’ dedi.

Vergi Haftasındaki amacımız bir şenlik bir eğlence nispetinde bir kutlama değil, vergi bilincini topluma yaymak, vergiyi gönüllük esasına dayalı olarak tahsil etmenin şuurunu bilincini oluşturmak için bu faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Ordu Defterdarı Kemalettin IŞIK ise; ‘‘Her yıl Şubat ayının son haftası ve Mart ayının ilk haftası kutlanmakta olan Vergi Haftamız artık geleneksel olarak tüm Türkiye’de aynı tarih ve aynı programlar çerçevesinde kutlanmaktadır. Bu senede 29. Kutladığımız Vergi Haftası için Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını meslektaşlarımızı ziyaret etmek, birlikte olmak için buradayız. Vergi Haftasındaki amacımız bir şenlik bir eğlence nispetinde bir kutlama değil, vergi bilincini topluma yaymak, vergiyi gönüllük esasına dayalı olarak tahsil etmenin şuurunu bilincini oluşturmak için bu faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.’’ dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar