ROTARY GUVERNÖRÜ GÜNER İNCİ,ORDU ROTARY KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ.

Toplantıda 2016-2017 döneminde yapılması planlanan projeler değerlendirildi.

info@karadenizekonomi.com / 28.07.2016

ROTARY GUVERNÖRÜ GÜNER İNCİ,ORDU ROTARY KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ.

Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernörü Güner İnci ve Eşleri Nagihan ile UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yardımcısı Rtn. Umur Sakallıoğlu ve Eşleri Eser hanımefendiyle birlikte 26 Temmuz 2016 Salı günü Ordu’ya gelerek Ordu Rotary Kulübünü ziyaret etti.

Guvernör Güner İnci ve Eşleri Nagihan hanımefendi, Guvernör Yardımcısı Rtn. Umur Sakallıoğlu ve Eşleri Eser hanımefendi, Ordu Rotary Kulübü Başkanı 

Ömer Yusuf Uygun ve Ordu Rotary Kulübü üyelerinin katılımı ile Padya Otelde bir toplantı düzenlendi. Toplantıda 2016-2017 döneminde yapılması planlanan projeler değerlendirildi.

Konukların ve misafirlerin katılımı ile Guvernör onuruna akşam düzenlenen eşli yemekte, Ordu Rotary Kulübünün yeni üyesi Sn. Ümit & Belgin Metin’in üyelik rozeti takıldı.

Guvernör Güner İnci günün önemini ve Rotary hizmetleri, dönem içinde yapılacak faaliyetleri belirten bir konuşma yaptıktan sonra toplantı sona erdi.

Ordu‘da gördüğü ilgiden dolayı memnuniyetini belirterek Ordu Rotary Kulübünün bir çok yeni projelere imza atması temennisiyle Ordu’ dan ayrıldı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar