Turan Seramik Turavit markasıyla yeni ürünlerini UNICERA’da tanıtıyor

Turan Seramik Avrupa'nın İkinci, Türkiye'nin En Büyük 'İhtisas' Fuarı Unıcera 2016’da yerini aldı.

info@karadenizekonomi.com / 23.02.2016

Turan Seramik Turavit markasıyla yeni ürünlerini UNICERA’da tanıtıyor

Seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknoloji ürünlerinin sergilendiği UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre 

Merkezi İstanbul’da 28. kez kapılarını dünyaya açtı.

Tüketici alışkanlıkları, beklentileri ve tercihlerine uygun teknoloji ile üretilen en yeni tasarımların sergilendiği, global pazarlama platformu olarak öne çıkan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarına, 22 ülkeden 72’si başka ve 259’u türk malı olmak üzere toplamda 371 firma teşvik etti.

Fuara Ordu’nun önemli firmalarından Turan Seramik A.Ş. Turavit markasıyla katıldı..Konuyla ilgili konuşan Turan Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Olgun Çakmak şu açıklamalarda bulundu.

‘’Turan Seramik A.Ş. olarak düzenli olarak yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılmaktayız. Ürettiğimiz ürünleri böylesine önemli bir fuarda tüketiciyle buluşturmaktan dolayı son derece mutluyuz. Kalıcı ve uzun vadeli ticari ilişkilerimizin geliştirilmesi ve yeni iş ortaklıkları edinilmesi bakımından son derece önemli bir etkinlik’’dedi.

Başarılı bir fuar süreci geçirdiklerini belirten Çakmak,"Biz her zaman tüketiciyi dinleyen ve onların beklentilerini dikkate alan bir firma olarak bu değişimin sıkı takipçisi ve uygulayıcısız.Fuar 23 Şubatta başladı ve 28 şubatta son bulacak. Turan Seramik olarak her zaman bu tarz ticari etkinliklerde yerimizi alarak yeni trendler doğrultusunda hazırlanan ürün, koleksiyon ve tasarımlarımızı ziyaretçilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.’’şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar